Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης:
| 2019-06-22 09:06:00

Μεγάλη επιβεβαίωση SportDog - Πρωτοσέλιδα Sportday-Sportime με δικό μας ρεπορτάζ από 9 Ιουνίου!

Sportdog Team
Μεγάλη επιβεβαίωση SportDog - Πρωτοσέλιδα Sportday-Sportime με δικό μας ρεπορτάζ από 9 Ιουνίου!

Το διάβασες εδώ; Είναι είδηση!

Παναθηναϊκός - Αργύρης Πεδουλάκης: Από τις 9 Ιουνίου έχετε διαβάσει στο sportdog.gr, στο ρεπορτάζ με τίτλο Αυτός ο κόουτς "τρελαίνει" τον Γιαννακόπουλο - Φαβορί για αντι-Πιτίνο - Θα πει το "ναι";, ότι...

Στο μυαλό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των συνεργατών του υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο. Τις τελευταίες ημέρες ακούγονται έντονα το σενάριο της επιστροφής του Αργύρη Πεδουλάκη στο Τριφύλλι, με τις πληροφορίες του sportdog να αναφέρουν πως το ενδεχόμενο αυτό είναι όντως υπαρκτό.

Ο "Άρτζι" βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για να αποτελέσει τον διάδοχο του Ρικ Πιτίνο, σε περίπτωση που ο Αμερικανός αποχωρήσει. Άλλωστε, οι σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με τον Γιαννακόπουλο είναι εξαιρετικές, κάτι που φάνηκε στον δεύτερο ημιτελικό της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός βράβευσε τον Πεδουλάκη για την προσφορά του, με τον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού να αποθεώνει στις δηλώσεις του τον προπονητή του Περιστερίου και να παραδέχεται πως η απόλυσή του στο παρελθόν ήταν λάθος κίνηση.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ φιλοξενούν σήμερα τόσο η SportDay όσο και το Sportime, αλλά και διαδικτυακά Μέσα, επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον που έχει ο Παναθηναϊκός για τον Έλληνα τεχνικό. Και ο Αργύρης Πεδουλάκης, πάντως, δεν πρέπει να είναι αρνητικός σε αυτή την προοπτική...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags