Facebook Pixel Γιαννούλης Λαρεντζάκης - Παναθηναϊκός: Τα σάρωνει όλα ο Γιαννακόπουλος - Οι πρώτοι στόχοι - παικταρας της ΑΕΚ και επιστροφή-εκπληξη!
| 2019-06-22 18:55:00

Ποιος Πιτίνο; Τα σάρωνει όλα ο Δημήτρης - Οι πρώτοι στόχοι - Παικταράς της ΑΕΚ και επιστροφή-έκπληξη

του Pick n' Scroll
Ποιος Πιτίνο; Τα σάρωνει όλα ο Δημήτρης - Οι πρώτοι στόχοι - Παικταράς της ΑΕΚ και επιστροφή-έκπληξη

Αν αποχωρήσει ο Θανάσης...

Γιαννούλης Λαρεντζάκης - Παναθηναϊκός: Τα πάνω-κάτω ήρθαν τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, καθώς η αρνητική απάντηση του Ρικ Πιτίνο αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα και για τις μεταγραφές.

Οι Πράσινοι πάντως, όπως διέρρεαν αμέσως μετά το οριστικό «ναυάγιο» με τον Αμερικανό κόουτς, συνεχίζουν χωρίς να χάνουν χρόνο το προγραμματισμό τους και πλέον μετά την απόκτηση του Τζέικομπ Ουάιλι, «σκανάρουν» Ευρώπη και Αμερική για να βρουν τους παίκτες που θα συμπληρώσουν το υπάρχον ρόστερ.

Βέβαια, οι Πράσινοι όπως έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια, έχουν στραμμένη την προσοχή τους και στην ελληνική αγορά, καθώς θέλουν να δυναμώσουν τον ελληνικό κορμό και φυσικά να προσθέσουν στην ομάδα παίκτες που θα μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του «Τριφυλλιού».

Σε αυτή τη λογική και πάντα στο πλαίσιο των προσθαφαιρέσεων, οι Πράσινοι έχουν έτοιμη μία λίστα Ελλήνων παικτών, οι οποίοι θα τους απασχολήσουν σοβαρά, εάν πρώτα αποχωρήσει κάποιος Έλληνας. Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε, όπως σας έχει μεταφέρει και το sportdog.gr σε σχετικό ρεπορτάζ, υπάρχει έντονη φημολογία για τον Θανάση Αντετοκούνμπο το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται και θα μπορεί να ψάξει για νέα ομάδα ως ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Στον Παναθηναϊκό δεν έχουν αποφασίσει ακόμα εάν θα μείνει στην ομάδα, προφανώς περίμεναν τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ρικ Πιτίνο αλλά και ο Θανάσης δεν βιάζεται να υπογράψει, καθώς αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη στο ΝΒΑ και συγκεκριμένα στο Summer League των Μιλγουόκι Μπακς, ώστε να βρει μία θέση σε ρόστερ ομάδας της Αμερικής.



Αν πάντως δεν υπάρξει συμφωνία το επόμενο διάστημα με τον Αντετοκούνμπο, τότε οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα βγουν στην αγορά για άλλον Έλληνα, όχι απαραίτητα για την ίδια θέση!

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη λίστα είναι αυτά των Γιαννούλη Λαρεντζάκη της ΑΕΚ και Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς που πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν στον Χολαργό και έχει φορέσει φυσικά ξανά τα πράσινα.

Πρέπει ωστόσο να ξεκαθαρίσουμε, πως οι δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις, θα απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό μόνο εάν αποχωρήσει ο Αντετοκούνμπο, παρότι δεν θα έρθουν για να καλύψουν το κενό του, αλλά στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ελληνικού κορμού.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα λεφτά του Πιτίνο τα δίνει για παικταρά ο Γιαννακόπουλος - Το πρώτο "μπαμ" του Πεδουλάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags