Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Χτυπάει" πρώην του Ολυμπιακού ο Πεδουλάκης
| 2019-06-25 15:00:00

"Χτυπάει" πρώην του Ολυμπιακού ο Πεδουλάκης - "Δώρο" του Ομπράντοβιτς - "Kλείνει" και την ταλεντάρα

του Pick n' Scroll
"Χτυπάει" πρώην του Ολυμπιακού ο Πεδουλάκης - "Δώρο" του Ομπράντοβιτς - "Kλείνει" και την ταλεντάρα

Γνήσιος σουτέρ για ΠΑΟ. Ποιος παίκτης είναι το "κλειδί";

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανακοινώθηκε χθες από τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει ξεκινήσει τη δουλειά από πιο πριν, καθώς γνωρίζει ότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Ο Τζέικομπ Ουάιλι είναι η πρώτη μεταγραφή των νταμπλούχων και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι επόμενες. 

Ο Έλληνας κόουτς καθημερινά περνάει πάρα πολλές ώρες με τους συνεργάτες του, ψάχνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του δίνει το μπάτζετ που θα έδινε και στον Ρικ Πιτίνο και ο Περιστεριώτης προπονητής ψάχνει να δει ποιους παίκτες θα πάρει για παρτενέρ των Νικ Καλάθη και Νίκου Παππά, για έναν "πλάγιο" σουτέρ και για τουλάχιστον έναν ακόμη ψηλό. 



Όπως ο Ρικ Πιτίνο, έτσι και ο "Αρτζι" θέλει στην περιφέρεια καλούς σκόρερ και σουτέρ και μία αξιόπιστη περίπτωση που έχει φτάσει στα χέρια του είναι του Έρικ Γκριν. Ο Αμερικάνος είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχε προχωρήσει η περίπτωσή του.

Φέτος δεν έκανε κάτι το σπουδαίο στη Φενέρ, καθώς δεν μπόρεσε να βρει τον ρόλο του στην ομάδα του "Ζοτς". Είναι, όμως, ένας αξιόλογος σκόρερ, που το έχει δείξει σε Σιένα, Βαλένθια, αλλά και στον Ολυμπιακό, όταν ήταν στην ομάδα του Πειραιά με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα κοιτάξει να κρατήσει τον Θανάση Αντετοκούνμπο, καθώς τον θεωρεί "κλειδί" για πολλά από τα αμυντικά του πλάνα. Θα ήθελε πολύ για τρίτο πλέι-μέικερ τον Ζώη Καράμπελα, που ανέδειξε στο Περιστέρι, αλλά ξέρει και ο ίδιος ότι θα είναι καλό να μείνει ο πιτσιρίκος τουλάχιστον μία ακόμη χρονιά στην ομάδα των δυτικών προαστείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λέγατε "λευκή πετσέτα" ο Πιτίνο - Τα ίδια με Πεδουλάκη - Είναι... άρρωστοι - Θα διώξετε κι αυτόν;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags