Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ποια Α2; Φέρνουν παικταρά οι Αγγελόπουλοι - "Χτυπούν" και πρώην του Παναθηναϊκού!
| 2019-06-28 15:00:00

Ποια Α2; Φέρνουν γκαρντ-βόμβα στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι - "Χτυπούν" και πρώην του Παναθηναϊκού!

του Pick n' Scroll
Ποια Α2; Φέρνουν γκαρντ-βόμβα στο ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι - "Χτυπούν" και πρώην του Παναθηναϊκού!

Τσίτα τα γκάζια για διπλό "χτύπημα". Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ο Κώστας Σλούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρ, ο Ολυμπιακός έμεινε με άδεια χέρια, αλλά σιγά σιγά θα τα γεμίζει, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνίζεται οριστικά στην Α2 τη νέα περίοδο. Ο Ντέιβιντ Μπλατ με τους συνεργάτες του έχουν προχωρήσει πράγματα για τη στελέχωση του ρόστερ και προσεχώς αναμένεται αυτά τα σχέδια να πάρουν σάρκα και οστά.

Οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν τον ηγέτη, που θα τους πάρει στις πλάτες τους, και το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στην Κίνα. Το όνομα του Μπράντον Πολ είναι σε περίοπτη θέση, με τον πρώην παίκτη των Σαν Αντόνιο Σπερς και της Εφές να απασχολεί και πάλι την ομάδα του Πειραιά. Απασχόλησε και μέσα στην προηγούμενη σεζόν, τώρα οι πιθανότητες να αποκτηθεί είναι περισσότερες.

Ο Ολυμπιακός θα πάρει έναν ακόμη ξένο γκαρντ με το όνομα του Μάλκολμ Ντιλέινι να είναι στα "θέλω" του προπονητή. Η περίπτωση δεν είναι εύκολη, αλλά και ο Αμερικανός άσος δεν φαίνεται να έχει πολλές επιλογές για να συνεχίσει την καριέρα του.

Γενικώς, όπως έχουμε αναφέρει εδώ και καιρό, οι Πειραιώτες έχουν στρέψει στο βλέμμα τους στην Κίνα και επίσης στο στόχαστρό τους είναι ο Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος τους είχε απασχολήσει και τα προηγούμενα χρόνια και φέτος έκανε "παπάδες" στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας. 



Η ομάδα του Πειραιά κοιτάζει και τη φροντ-λάιν, αλλά για μπακ-απ του Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν πρόκειται να δαπανήσει πολλά χρήματα. Ψάχνει τον νέο Μπιρτς ή τον νέο Οθέλο Χάντερ, όταν αυτοί είχαν πάει με λίγα χρήματα στην ομάδα του Πειραιά. 

Η φημολογία των τελευταίων ωρών μάλιστα θέλει τους "ερυθρόλευκους" να ασχολούνται και πάλι με τον Ζακ Όγκαστ, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν με την Γαλατά. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έχει το επιπλέον προσόν ότι διαθέτει ελληνικό διαβατήριο, κάτι, βέβαια, που θα χρησιμεύσει στον Ολυμπιακό, αν παίξει στην Α1. 

Επίσης, στο στόχαστρο για τις θέσεις των ψηλών λέγεται ότι έχει ξαναμπεί ο Τζόρνταν Μόργκαν, ο οποίος επίσης ήταν στην Τουρκία, έχοντας 13.9 πόντους και 7.4 ριμπάουντ ανά ματς. Ο παίκτης γνωρίζει από Ελλάδα, έχοντας παίξει στην Κύμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτη είδηση: Χάλασε η "κλεισμένη" μεταγραφή του Ολυμπιακού - Θα... τρελαθεί ο Μαρινάκης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags