Facebook Pixel Σούλης Μαρκόπουλος - Άρης: Τρελό σενάριο: Πρώην ΠΑΟΚτσής φαβορί για προπονητής του Άρη!
| 2019-06-29 23:05:00

Τρελό σενάριο: Πρώην ΠΑΟΚτσής φαβορί για προπονητής του Άρη!

Sportdog Team
Τρελό σενάριο: Πρώην ΠΑΟΚτσής φαβορί για προπονητής του Άρη!

Δημοσίευμα που θα προκαλέσει ντόρο.

Σούλης Μαρκόπουλος - Άρης: Μία από τις πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν για τον Αρη αφορά στον διάδοχο του Γιάννη Καστρίτη, αφού κάποια στιγμή, με κάποιον τρόπο, θα πρέπει να αρχίσει να «τρέχει» κάποιου είδους σχεδιασμός για την ομάδα της νέας σεζόν. Ο Δημήτρης Γουλιέλμος διεμήνυσε σε συνεργάτες του, ότι προτίθεται να κλείσει το θέμα εντός του Σαββατοκύριακου.

Η αγορά προσφέρει αρκετές, αξιόλογες επιλογές ωστόσο υπό το καθεστώς αβεβαιότητας που επικρατεί, μοιάζει δύσκολο αν όχι απίθανο να προχωρήσει μία από τις περιπτώσεις των Σούλη Μαρκόπουλου, Αρη Λυκογιάννη και Θανάση Σκουρτόπουλου που φέρεται να έβαλε στην κορυφή της λίστας του ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες στο οικονομικό επίπεδο, θα ήταν ασφαλώς πιο εφικτό να προχωρήσει μία τέτοια περίπτωση αν δεν υπήρχε η ιδιαιτερότητα των ΒΑΝ. Οσο όμως αυτή, μοιάζει με μία πραγματικότητα που θα διατηρηθεί και στην επόμενη σεζόν, τόσο πιο πιθανό φαίνεται ο Αρης να καταλήξει σε άλλες επιλογές.

Η περίπτωση του Κώστα Μέξα, που μπορεί επισήμως να μην αποχώρησε από τον Ηρακλή αλλά αυτό είναι θέμα ημερών να συμβεί, παραμένει στο προσκήνιο ενώ στη λίστα του Δημήτρη Γουλιέλμου υπάρχει και το όνομα του Χρήστου Μαρμαρινού. Ο επί σειρά ετών ασίσταντ του Ολυμπιακού, έχει συζητήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ χωρίς να μπουν σε λεπτομέρειες, ωστόσο κατά κάποιες πληροφορίες δεν είναι απίθανο να γίνει προπονητής στον Αρη.

Με τα σημερινά δεδομένα δεν αποκλείεται να του δοθεί το χρίσμα του πρώτου, παρότι αυτή θα είναι μία επιλογή με τεράστιο ρίσκο δεδομένου ότι δεν έχει εμπειρία αυτής της θέσης.

Πάντως σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο Μαρμαρινός που είχε πέρασμα από τον Αρη με τα παιδικό-εφηφικά το 1998-99, προορίζεται σε κάθε περίπτωση για το επιτελείο της ομάδας ως συνεργάτης του νέου προπονητή. Εκτός κι αν ο Δημήτρης Γουλιέλμος αποφασίσει να πάρει κι αυτό το ρίσκο, κάνοντας τον πρώτο.

* Με μία τοποθέτηση μέσω διαδικτύου ο Γιάννης Καστρίτης αποχαιρέτησε τον Αρη. Ο 37χρονος προπονητής ευχαρίστησε τον κόσμο, τους παίκτες, τους συνεργάτες αλλά και τον Δημήτρη Γουλιέλμο, επισημαίνοντας: «Οι δυσκολίες ήταν μεγάλες, αλλά μεγάλη ήταν και η προσπάθεια που γινόταν κάθε μέρα, από όλους, για να καταφέρνουμε να τις ξεπερνάμε».

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος φέρεται να έχει βάλει σε προτεραιότητα και τη συγκρότηση νέου διοικητικού συμβουλίου. Με ποια μέλη όμως; Επί της ουσίας ενεργός είναι πια μόνο ο Χάρης Παπαγεωργίου αλλά όντας και αυτός στα όρια του, τελεί υπό παραίτηση ενώ η από καιρό φημολογούμενη συμμετοχή του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, φαίνεται να υποχωρεί ως ενδεχόμενο.

Στο μεταξύ προχθές Αρειανοί παράγοντες επικοινώνησαν με τον Χάρη Παπαγεωργίου και συζήτησαν την προοπτική να αναλάβουν το μάνατζμεντ. Για να συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια θα πρέπει να περάσει στο περιθώριο ο Δημήτρης Γουλιέλμος.

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags