Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Ράις; "Χτυπάει" πρωταθλητή του ΝΒΑ ο Πεδουλάκης
| 2019-07-01 12:59:00

Ποιος Ράις; "Χτυπάει" πρωταθλητή ΝΒΑ ο Πεδουλάκης - Θέλει... εξολοθρευτή - Έχει τρίποντο 55%!

του Pick n' Scroll
Ποιος Ράις; "Χτυπάει" πρωταθλητή ΝΒΑ ο Πεδουλάκης - Θέλει... εξολοθρευτή - Έχει τρίποντο 55%!

Δεν παίζει μόνο πρώην του Ολυμπιακού. Είναι αντι-Λάνγκφορντ. 

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει και κινείται με γρήγορους ρυθμούς, καθώς μετά τον Τζέικομπ Ουάιλι, πήρε και τον Ταϊρίς Ράις. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει σηκώσει τα μανίκια του και προσπαθεί να κλείσει όσο πιο γρήγορα το ρόστερ για την επόμενη χρονιά.

Πλέον, το βάρος πέφτει στους δύο γκαρντ, με τους οποίους θα κλείσει η περιφέρεια. Ο κόουτς έχει στα υπόψη του λύσεις, τόσο από την Ευρώπη, όσο και από την Κίνα. 

Ο Έρικ Γκριν, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, είναι, όπως έχουμε αναφέρει, ένας από εκείνους που βρίσκονται στη λίστα του.

Σε αυτή, όμως, είναι και ο Νόρις Κόουλ, ο οποίος έκανε καταπληκτική σεζόν στην Ευρωλίγκα με την Μπουντούτσνοστ. Είναι δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Μαϊάμι Χιτ και η κλάση του είναι αδιαμφισβήτητη.



Επίσης, ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την περίπτωση του Τσαρλς Τζένκινς, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά ήταν στη Χίμκι. Δεν είναι τόσο καλός επιθετικός, όσο οι Γκριν και Κόουλ. Έχει, όμως, δύο στοιχεία που γυαλίζουν στον Περιστεριώτη προπονητή. Το ένα είναι ότι παίζει εξαιρετική άμυνα. Οποιον παίκτη πιάσει, του κάνει πάρα πολύ δύσκολη τη ζωή. Και ένας τέτοιος παίκτης χρειάζεται, καθώς ο Ράις δεν φημίζεται για την απόδοσή του στα μετόπισθεν.

Το άλλο πολύ καλό στοιχείο του Τσαρλς Τζένκινς είναι το τρίποντο. Τη σεζόν που τελείωσε με τη Χίμκι είχε 42%, ενώ υπήρχαν και χρονιές στην Ευρωλίγκα, που είχε πάνω από 55%. Είναι απίστευτο, αλλά είναι και αληθινό, γι' αυτό και ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει τον Αμερικάνο ψηλά στη λίστα του.

Υπάρχουν, όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, και λύσεις από την Κίνα με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να αποφασίζει άμεσα για το ποιους θα βάλει δίπλα στον Νίκο Παππά και τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Γκριν, Κόουλ και Τζένκινς είναι για τη θέση του Λάνγκφορντ και του Κιλπάτρικ. Γι' αυτή του Λοτζέσκι, ο κόουτς δεν έχει ξεχωρίσει ακόμη κάποιο όνομα, θέλοντας πάνω από όλα να βρει έναν παίκτη με "καυτό" σουτ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags