Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τα "σκάει" χοντρά ο Γιαννακόπουλος - Πάνω από 1 εκατ. δολάρια
| 2019-07-03 15:35:00

Τα "σκάει" χοντρά ο Δημήτρης - Πάνω από 1 εκατ. δολάρια - "Σκοτώνει" με 30 πόντους ανά ματς

του Pick n' Scroll
Τα "σκάει" χοντρά ο Δημήτρης - Πάνω από 1 εκατ. δολάρια - "Σκοτώνει" με 30 πόντους ανά ματς

Χάθηκε η "καψούρα" Πεδουλάκη. Ποιο θα είναι το επόμενο "μπαμ";

Ο Παναθηναϊκός ήταν έτοιμος από καιρό, αφού δεν θέλει πολλές κινήσεις ακόμη για να κλείσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Πήρε τον Ουάιλι, πήρε τον Ράις, παίρνει τον Στρέλνιεκς, θα πάρει και τον Μπεντίλ. Από κει και πέρα, θα μένει ένας πολύ καλός γκαρντ-φόργουορντ και ίσως ένας Ελληνας γκαρντ-φόργουορντ, αν δεν συνεχιστεί η συνεργασια με τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Για τον ξένο γκαρντ-φόργουορντ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα τα σκάσει γερά. Θα δώσει γι' αυτή τη θέση περίπου 1 εκατ. δολάρια, ώστε να κάνει ακόμη πιο εύκολη τη ζωή του Αργύρη Πεδουλάκη. Θα ήθελε πολύ ο Περιστεριώτης προπονητής τον Νταρούν Χίλιαρντ, αλλά ο πρώην παίκτης της Μπασκόνια και των Σπερς προτίμησε την ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη.



Ένα νέο όνομα, που προστέθηκε στη λίστα τις τελευταίες μέρες, είναι αυτό του Τζαμάαλ Φράνκλιν, που τα τελευταία χρόνια παίζει στην Κίνα, έχοντας πάνω από 30 πόντους ανά ματς. Είναι σπουδαίος σκόρερ και σουτέρ, που τώρα προσπαθεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ, συμμετέχοντας στα summer leagues με τους πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς. 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξετάζει όλες τις λύσεις, έχοντας ως προτεραιότητα και για την τελευταία μεταγραφή ξένου παίκτη να έχει προυπηρεσία στην Ευρώπη. Ο Φράνκλιν είναι παίκτης στον οποίο δεν μπορείς να πεις όχι, αφού έχει όλα τα αγωνιστικά προσόντα για το υψηλότερο επίπεδο. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όμως, θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για παίκτη με ευρωπαϊκή θητεία, αν και τέτοιοι είναι ελάχιστοι και πολύ ακριβοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Τον ανακοίνωσε ο ΠΑΟ κι αυτός υπογράφει σε άλλη ομάδα - Θα... τρελαθεί ο Δημήτρης

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags