Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Χτυπάει" γκαρντ από NBA ο Μπλατ - Έξυπνο "μπαμ", 25 ετών
| 2019-07-09 15:31:00

Ποιος Κουζμίνσκας; "Χτυπάει" γκαρντ από το NBA ο Μπλατ - Έξυπνη "βόμβα", 25 ετών - Αποκάλυψη!

του Pick n' Scroll
Ποιος Κουζμίνσκας; "Χτυπάει" γκαρντ από το NBA ο Μπλατ - Έξυπνη "βόμβα", 25 ετών - Αποκάλυψη!

Σούπερ ταλέντο, No45 στο νταφτ του 2016. Δείτε τον σε δράση. 

Ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και μένει να φανεί αν θα κάνει την υπέρβαση στη θέση "4" με τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ.

Ο Λιθουανός είναι παίκτης υψηλής ποιότητας, αλλά στην Αρμάνι σχεδόν ουδείς φάνηκε με την τόσο κακή πορεία που είχε η ιταλική ομάδα.

Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνει για έναν ακόμη περιφερειακό, προκειμένου να κλείσει τις θέσεις στα γκαρντ. Στα υπόψη του είναι εδώ και μερικές μέρες και πάλι ο Ντιμίτριους Τζάκσον.

Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ είχε απασχολήσει τον έμπειρο κόουτς και μέσα στον χειμώνα. Δεν έγινε, όμως, η μεταγραφή του, καθώς ο παίκτης είχε τραυματιστεί και είχε μείνει εκτός δράσης.

Πλέον, όμως, είναι και πάλι καλά, κάτι που φαίνεται και από τη συμμετοχή του στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας με τους Μπλέιζερς. Ο Τζάκσον είναι ένας γκαρντ με πολύ μεγάλες δυνατότητες, που, όμως, στο επαγγελματικό επίπεδο δεν έχουν φανεί όσο θα έπρεπε να έχουν φανεί.

Ο 25χρονος έχει παίξει ελάχιστα στο ΝΒΑ και πιθανότατα ο ερχομός του στην Ευρώπη να είναι η πρέπουσα ευκαιρία, ώστε να δείξει το αξιόλογο ταλέντο του, εκείνο που τον έφερε στο Νο45 του ντραφτ του 2016 από τους Μπόστον Σέλτικς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έσκασε τώρα: Στέλνουν στην Ελλάδα σούπερ άσο - Δεν ξέρουν αν είναι για ΠΑΟ ή Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags