Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Μεγάλο θέμα έχει γίνει από χθες η πρόταση που έχει καταθέσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας
| 2019-07-12 07:53:00

Τρελό παρασκήνιο με Μιλουτίνοφ - Επανέρχεται η ΤΣΣΚΑ - Μειονεκτική θέση για τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τρελό παρασκήνιο με Μιλουτίνοφ - Επανέρχεται η ΤΣΣΚΑ - Μειονεκτική θέση για τον Ολυμπιακό!

Οι Ρώσοι προσφέρουν μυθικό συμβόλαιο!

Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Μεγάλο θέμα έχει γίνει από χθες η πρόταση που έχει καταθέσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτησή του.

Γιατί ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες και με τα χρήματα που του δίνει ο Ολυμπιακός (περίπου 850.000 ευρώ τον χρόνο) δύσκολα θα ανανεώσει τη συνεργασία μαζί τους.

Από χθες, άλλωστε, έχει βγει προς τα έξω ότι η πρόταση των Ρώσων προς τον παίκτη είναι πολλάπλάσια, καθώς αφορά συμβόλαιο άνω των 7 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια!

"Η ΤΣΣΚΑ χρυσώνει τον Μιλουτίνοφ", αναφέρει σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της σήμερα η Live Sport, συμπληρώνοντας: "Του δίνει μυθικό συμβόλαιο - Πρώτο όχι του Ολυμπιακού, που όμως είναι σε μειονεκτική θέση".

Αναφορά υπάρχει και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΦΩΣ, που σχολιάζει σχετικά: "Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέθεσε πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του Σέρβου σέντερ με ποσό άνω του 1.000.000 ευρώ, αλλά οι Ερυθρόλευκοι απάντησαν αρνητικά, τονίζοντας πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση - Οι Ρώσοι αναμένεται να επανέλθουν με νέα προσφορά".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags