Facebook Pixel Sportdog.gr | Μένει ο Μιλουτίνοφ στο Λιμάνι; Αυτόν "κοιτάζει" ο Ολυμπιακός - "Χρυσή τομή" με Μάντζαρη
| 2019-07-17 12:04:00

Μένει ο Μιλουτίνοφ στο Λιμάνι; Αυτόν "κοιτάζει" ο Ολυμπιακός - "Χρυσή τομή" με Μάντζαρη

Sportdog Team
Μένει ο Μιλουτίνοφ στο Λιμάνι; Αυτόν "κοιτάζει" ο Ολυμπιακός - "Χρυσή τομή" με Μάντζαρη

Όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Ζέρβας.

Την ανανέωση του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Σπανούλη σχολίασε ο Νίκος Ζέρβας, αναλύοντας, παράλληλα, τις μεταγραφικές κινήσεις των «ερυθρόλευκων». 

"Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι διαφορετικό. Ο Σπανούλης θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και θα τη συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Είναι τέτοια η σχέση του με τον Ολυμπιακό και τους Αγγελόπουλος που δεν υφίσταται θέμα", σχολίασε αρχικά ο ρεπόρτερ του ερυθρόλευκου συλλόγου, ενώ για τις επόμενες κινήσεις είπε: 

"Ο Ολυμπιακός είναι στην αγορά για έναν ακόμα γκαρντ. Ένα όνομα που ακούγεται είναι αυτό του Μήτρου Λονγκ. Έχει κάνει τρομερό summer league και έχει πολλές προτάσεις από την Ευρώπη. Βέβαια ο Μπλατ κοιτάζει κι άλλους παίκτες". 

Όσο για τις διαπραγματεύσεις με τον Νικολα Μιλουτίνοφ, είπε: "Υπάρχει η πληροφορία ότι έχει διαμηνύσει στον μάνατζέρ του πόσα θέλει για να ανανεώσει. Δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν, αλλά υπάρχει ως πληροφορία. Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν πως θα μείνει", ενώ για τον Μάντζαρη ανέφερε: 

"Θα υπάρχουν εξελίξεις με τον Μάντζαρη. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα αποχωρήσει. Είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags