Facebook Pixel "Παίζουν" τα ονόματα του Φλιώνη και του Αθηναίου στον Παναθηναϊκό!
Μπάσκετ
| 2019-07-18 21:30:00

Αυτός θα είναι ο αντι-Λοτζέσκι - Έκπληξη με Βουγιούκα - "Μπαμ" από Άρη ή πρώην Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Αυτός θα είναι ο αντι-Λοτζέσκι - Έκπληξη με Βουγιούκα - "Μπαμ" από Άρη ή πρώην Ολυμπιακό!

Θα πάει σε Έλληνα γκαρντ; Αρέσει στον Πεδουλάκη και δε... φωνάζει.

Ο Παναθηναϊκός από μέρα σε μέρα αναμένεται να ανακοινώσει τον Ρίον Μπράουν με τον πρώην παίκτη του Προμηθέα να παίρνει στην ουσία την θέση του Ματ Λοτζέσκι. Είναι ένας παίκτης, που στους Πατρινούς έδειξε σπουδαία πράγματα, και γι' αυτό το λόγο άλλωστε παίρνει... προαγωγή στους νταμπλούχους.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει δύο ακόμη κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ. Ο ένας ίσως και να είναι ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος έχει προσφέρει πολλά στους "πράσινους", είναι αγαπητός στον κόσμο και είναι καλός αγωγός στη λειτουργία της ομάδας.



Για τη θέση του γκαρντ ο "Αρτζι" δεν ξέρει αν θα πάρει Ελληνα ή θα πάει σε έβδομο ξένο. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη δηλαδή. Στην περίπτωση απόκτησης Ελληνα ο Δημήτρης Φλιώνης του Άρη έχει τύχη. Αλλά "παίζει" ένα ακόμη όνομα, που είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τον Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος έπαιξε πέρυσι στον ΠΑΟΚ και στη γαλλική Προβάνς.



Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ μπορεί να καλύψει χώρο πίσω από τον Καλάθη και τον Ράις, σίγουρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι έμπειρος και δεν είναι από εκείνους που θα... φωνάξουν, αν δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. 

Μέχρι το τέλος Ιουλίου ο Παναθηναϊκός θα τα έχει κλείσει και τα δύο ζητήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags