Facebook Pixel Ζεράρ Πικέ: Θυμήθηκε την εποχή που ήταν μέλος της Μάντσεστερ Γιουννάιτεντ
| 2019-07-20 00:29:00

Απίστευτη δήλωση Πικέ για Ρόι Κιν: «Πετάχτηκαν τα μάτια του έξω σαν τον Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη»

Sportdog Team
Απίστευτη δήλωση Πικέ για Ρόι Κιν: «Πετάχτηκαν τα μάτια του έξω σαν τον Τζακ Νίκολσον στη Λάμψη»

Αποκαλυπτική δήλωση από τον αρχηγό της Μπαρτσελόνα.

Την εποχή που ήταν μέλος της Μάντσεστερ Γιουννάιτεντ θυμήθηκε ο Ζεράρ Πικέ.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έφερε στη μνήμη του τη μια και μοναδική φορά που ξέχασε να κλείσει το κινητό του στα αποδυτήρια της ομάδας και την έκφραση που πήρε ο Ρόι Κιν όταν το άκουσε να χτυπά.

«Ήταν από τα πρώτα μου παιχνίδια στο “Ολντ Τράφορντ”, ήμουν 18 χρονών και ήμουν τρομερά νευρικός. Καθόμουν δίπλα σε παίκτες όπως ο Νίστελροϊ, ο Γκιγκς, ο Φέρντιναντ... Σκεφτόμουν “κάνε τη δουλειά σου και πέρνα απαρατήρητος”. Όπως καθόμασταν και περιμέναμε τον κόουτς να μας μιλήσει, επικρατούσε νεκρική σιγή στ' αποδυτήρια. Και ξαφνικά ακούστηκε θόρυβος από δόνηση κινητού τηλεφώνου.

Ο Ρόι κοιτούσε τριγύρω. Σκ@%@! Ήταν το δικό μου κινητό. Το είχα ξεχάσει στη δόνηση και το είχα αφήσει στην τσέπη του παντελονιού το οποίο είχα κρεμάσει στο σημείο ακριβώς πίσω από τον Ρόι Κιν.

Ο Ρόι δεν ήξερε από που ερχόταν ο ήχος. Κοιτούσε τριγύρω σαν μανιακός! Τα μάτια του είχαν πεταχθεί έξω! Όπως ήταν ο Τζακ Νίκολσον στην γνωστή σκηνή από την ταινία “Η Λάμψη” που τρυπάει την πόρτα!

Φώναζε, “ποιανού είναι το κινητό;”. Κανείς δεν απάντησε. Ρώτησε και δεύτερη φορά. Πάλι σιγή. Ρώτησε και τρίτη φορά. “Ποιανού είναι το γαμ%@%$@ κινητό;”. Απάντησα δειλά με χαμηλή φωνή “δικό μου, συγγνώμη”.

Ο Ρόι χαμογέλασε και έβαλε τα χέρια του στον ώμο μου, λέγοντάς μου να μην ανησυχώ. Μα φυσικά και όχι! Πλάκα κάνω! Ο Ρόι φλίπαρε! Τα 'χασε! Έκανε σαν τρελός μπροστά σε όλους! Ήταν απίστευτη η αντίδρασή του! Παραλίγο να τα κάνω πάνω μου! Ήταν ένα πολύ καλό μάθημα...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags