Facebook Pixel Έκλεισε στόματα με Γκος ο Μπλατ!
| 2019-07-21 11:30:00

Τους "τάπωσε" όλους ο Μπλατ - Με αυτόν έκλεισε στόματα - Τον "έκραζε" το ΣΕΦ - Τώρα... κωλοτούμπα

Sportdog Team
Τους "τάπωσε" όλους ο Μπλατ - Με αυτόν έκλεισε στόματα - Τον "έκραζε" το ΣΕΦ - Τώρα... κωλοτούμπα

Πήρε τη μεταγραφή της ζωής του, απίθανη εξέλιξη!

 

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος αποτέλεσε την πρώτη περσινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, λίγες μέρες μετά την ανάληψη του πάγκο των Ερυθρόλευκων από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελούσε διακαή πόθο του προπονητή του Ολυμπιακού, αφού όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο παίκτης είχε δεχτεί κρούση από τον Ισραηλινό κόουτς όταν ακόμα καθόταν στον πάγκο της Νταρουσάφακα.

Ο ερχομός του στο λιμάνι συνοδεύτηκε από τους καλύτερους οιωνούς, αφού μέχρι και η Ευρωλίγκα τον είχε κατατάξει στην λίστα με τους 10 κορυφαίους ρούκις της διοργάνωσης.

Οι προδιαγραφές του άλλωστε πολλές, καθώς είναι ένας παίκτης που μπορεί εύκολα να παίξει τόσο στη θέση "2" όσο και στη θέση "1", με αρκετά καλό σουτ και ικανός να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Οι Πειραιώτες έδειξαν να πείστηκαν από το ταλέντο του και έτσι επένδυσαν πάνω του. Ο 23χρονος παίκτης ήρθε στο λιμάνι με στόχο να ηγηθεί της γραμμής των γκαρντ και παράλληλα να αποτελέσει τον παρτενέρ του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Αμερικανός από τις πρώτες εμφανίσεις του με τα ερυθρόλευκα έδειχνε να μην αποδίδει τα αναμενόμενα. Ο πρώτος καιρός πέρασε, χρόνος προσαρμογής υπήρξε αλλά κανείς δεν είδε αυτό που περίμενε.

Έδειχνε αρκετά διστακτικός στο σουτ και στις κινήσεις του μέσα στο παιχνίδι και οι κριτικές άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη.

Με τον τραυματισμό των Γιάνις Στρέλνιεκς και Βασίλη Σπανούλη το βάρος έπεσε πάνω στον Γκος αλλά και τον Μάντζαρη. Άμεση και επιτακτική η απόκτηση ενός γκαρντ στο λιμάνι, στα μέσα της σεζόν, αφού αμφότεροι έδειχναν να μην μπορούν να ηγηθούν της ομάδας, την ώρα που οι εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα έτρεχαν...

Η χρονιά έκλεισε και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκπληρώσει κανέναν από τους στόχους που είχε για τη σεζόν.

Ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν έδειχνε να προχωράει και όπως όλα έδειχναν ο Γκος θα παρέμενε στο ρόστερ.

Η είδηση πως οι Γιούτα Τζαζ αποφάσισαν να πληρώσουν για το μπάι-άουτ και να το φέρουν πίσω στο NBA, ξάφνιασε πολλούς στον Πειραιά. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο οι Τζαζ που τον ήθελαν, αλλά και άλλες δυο ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του.

Και στο σημείο αυτό ίσως τελικά δικαιωθεί ο Μπλατ, που εξαρχής τον πίστεψε και έδειχνε να τον εμπιστεύεται και μέσα στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα που όλοι έδειχναν δυσαρεστημένοι από τις εμφανίσεις του, ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειχνε να πιστεύει πως ο παίκτης είναι για μεγάλα πράγματα.

Ίσως τελικά και να δικαιωθεί και ο Αμερικανός να κάνει την έκπληξη στο μαγικό κόσμο του NBA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Περνούν στην αντεπίθεση οι Αγγελόπουλοι - Κατέθεσαν μήνυση - Μαίνεται η διαμάχη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags