Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ίαν Βουγιούκας: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο και η αλήθεια είναι ότι αξίζει να του βγάλουμε το καπέλο!
| 2019-08-02 11:20:00

Αξίζει το νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟ - Να τι έκανε ο Βουγιούκας όταν τον παραγκώνησε ο Πιτίνο!

Sportdog Team
Αξίζει το νέο συμβόλαιο στον ΠΑΟ - Να τι έκανε ο Βουγιούκας όταν τον παραγκώνησε ο Πιτίνο!

Ο πεπειραμένος άσος στο προσκήνιο!

Παναθηναϊκός - Ίαν Βουγιούκας: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο και η αλήθεια είναι ότι αξίζει να του βγάλουμε το καπέλο!

Αποθεωτικό είναι το σημερινό σχόλιο του Γιάννη Κουβόπουλου, στην Πράσινη, με αφορμή την παραμονή του Βουγιούκα στο Τριφύλλι.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει:

Όλα αυτά τα χρόνια που ο Ίαν βρίσκεται στον Παναθηναϊκό έχει αποδείξει πολλάκις και με τον καλύτερο τρόπο την πίστη, την αφοσίωσή του και την αγάπη του στην ομάδα του τριφυλλιού. Αλλά φυσικά αυτό δεν θα έφτανε για να παραμείνει ο έμπειρος παίκτης στην ομάδα. Η παρουσία του την περσινή σεζόν ήταν καταλυτική. Εκεί που αρκετοί για μία ακόμα φορά βιάστηκαν, προέτρεξαν και θεώρησαν πως ο Βουγιούκας είναι... παλαίμαχος, εκείνος την κατάλληλη στιγμή βροντοφώναξε παρών. Δεν τα παράτησε όταν ο Πιτίνο (για αγωνιστικούς λόγους τον παραγκώνισε) αλλά πείσμωσε ακόμα περισσότερο. Σαν εικοσάρης. Και... δικαιώθηκε. Και αυτός και η ομάδα και ο προπονητής. Ο έμπειρος παίκτης στο δεύτερο μισό της σεζόν αποδείχθηκε ένας εκ των κομβικότερων παικτών της ομάδας και συνετέλεσε τα μέγιστα στο εκπληκτικό φίνις της Euroleague, αλλά και την κατάκτηση του double. Ο Βουγιούκας κέρδισε με το... σπαθί του το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, δικαιότατα και θα είναι ένας από τους παίκτες που θα κάνει την διαφορά στα αποδυτήρια, αλλά και όποτε κληθεί να πατήσει παρκέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags