Facebook Pixel «Κλείνει» Σλότερ η ΑΕΚ!
| 2019-08-02 13:27:00

«Μπαμ-μπουμ» από Αγγελόπουλο - «Έκλεισε» τεράστια μεταγραφή με πρώην της Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Μπαμ-μπουμ» από Αγγελόπουλο - «Έκλεισε» τεράστια μεταγραφή με πρώην της Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τον Λάνγκφορντ, ακόμα μία σπουδαία κίνηση από την ΑΕΚ.

Η "βόμβα" του Κιθ Λάνγκφορντ δεν θα είναι η μόνη για φέτος στην ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν... Κι αυτό γιατί η Ένωση ήρθε σε συμφωνία για τον επόμενο χρόνο με τον Μάρκους Σλότερ, όπως αναφέρει ο ΣΠΟΡ FM 94,6!

Πρόκειται για τον 34χρονο Αμερικανό σέντερ (2,03μ.) με μεγάλη καριέρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2015, έχοντας σημαντικό ρόλο στην ομάδα και αποτελεί προσωπική επιλογή του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Θα δυναμώσει κατά πολύ την front line της Ένωσης, καθώς διακρίνεται για τα αμυντικά του χαρίσματα, έχοντας περάσει επίσης από Καρσίγιακα, Χιτ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γκραβελίν, Μπρέμερχαφεν, Χάβρη, Νανσί, Βαγιαδολίδ, Μπάμπεργκ, Ρεάλ, Νταρουσάφακα, Βίρτους Μπολόνια και Μπαχτσεσεχίρ.

Στην τελευταία έπαιξε την περασμένη περίοδο και 7,1 πόντους (70,5% στα δίποντα, 57,6% στις βολές), 7,8 ριμπάουντ, 2,2 ασίστ, 1,4 κλεψίματα, 0,4 τάπες και 1,7 λάθη σε 26,5 λεπτά κατά μέσο όρο. 

Στο ενεργητικό του έχει επίσης δύο πρωταθλήματα (2013, 2015), δύο Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Ισπανίας, το πρωτάθλημα Γερμανίας (2012), καθώς και το Κύπελλο της χώρας.

Δείτε τον σε "δράση":

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags