Facebook Pixel "Φόλα" Ολυμπιακός ο Χαραλαμπόπουλος - Θα ξεχάσουν Τσέρι με... Ντόρσεϊ
| 2019-08-07 15:07:00

"Φόλα" Ολυμπιακός ο Χαραλαμπόπουλος - Τον θέλει για την Α2 - Θα ξεχάσουν Τσέρι με... Ντόρσεϊ!

του Pick n' Scroll
"Φόλα" Ολυμπιακός ο Χαραλαμπόπουλος - Τον θέλει για την Α2 - Θα ξεχάσουν Τσέρι με... Ντόρσεϊ!

Σκάει κι άλλη μεταγραφή στο λιμάνι. Στη φόρα το πλάνο του Μπλατ.

Ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές του. Ή μήπως όχι; Σύμφωνα με τη Live Sport οι Πειραιώτες έχουν στρέψει -και πάλι- το ενδιαφέρον τους στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από το Λαύριο.

Σύμφωνα, πάντως, με την εν λόγω εφημερίδα τον πρώτο λόγο για τον 22χρονο φόργουορντ έχει η ιταλική Τριέστε, με την οποία έχουν προχωρήσει πολύ οι επαφές.

Ο νεαρός άσος είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, προ ημερών ο νεαρός φόργουρντ είχε βρεθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και είχε κάνει προπόνηση παρέα με τον Δημήτρη Σταμάτη, που ήταν πέρυσι στον Ήφαιστο Λήμνου και ο πατέρας του, Αντώνης Σταμάτης, είχε παίξει πολύ παλιά στην ομάδα του Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που για πολλά χρόνια έπαιξε στον Παναθηναϊκό, είναι "φόλα" Ολυμπιακός. Είναι, από πολύ μικρός, υποστηρικτής των "ερυθρόλευκων", χωρίς, όμως, ποτέ να έχει καταφέρει να φορέσει τη φανέλα τους.

Υπάρχει μία πιθανότητα πλέον να γίνει αυτό και ενόψει μάλιστα της επικείμενης συμμετοχής του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Α2. Εκεί, όπου θα χρειαστούν και κάποιοι έτοιμοι Έλληνες παίκτες, πέρα από τους πιτσιρικάδες που θα χρησιμοποιηθούν. Μιλάμε για τον Κολοβέρο, τον Ποκουσέφσκι, τον Αρσενόπουλο και τα άλλα μεγάλα ταλέντα των Πειραιωτών.

Και αν τελικά υπάρχει πιθανότητα μίας ακόμη μεταγραφής για τον Ολυμπιακό, μήπως υπάρξει θέμα και Τάιλερ Ντόρσεϊ; Αν γίνει αυτό, τότε ο κόσμος της ομάδας θα ενθουσιαστεί και θα ξεχάσει τον... Τσέρι, που του χάλασε τη γεύση η ανακοίνωση της παραμονής του στον Πειραιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο: Πουλάει κι αυτόν ο Ολυμπιακός μετά τον Κούτρη; - Θα "καραφλιάσει" ο Μαρτίνς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags