Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έτσι θα σαρώσει στην Ευρωλίγκα - "Πήρε" Κλάιμπερν ο Μπλατ!
| 2019-08-16 15:37:00

Τεράστιο ατού για Ολυμπιακό - Έτσι θα σαρώσει στην Ευρωλίγκα - "Πήρε" Κλάιμπερν και Ράις ο Μπλατ!

του Pick n' Scroll
Τεράστιο ατού για Ολυμπιακό - Έτσι θα σαρώσει στην Ευρωλίγκα - "Πήρε" Κλάιμπερν και Ράις ο Μπλατ!

Ποιος θα κάνει το "μπαμ"; Τι θα συμβεί με Σπανούλη-Πρίντεζη;

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας σε μία χρονιά που είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες. Κι αυτό, γιατί οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν μεν στην Ευρωλίγκα, αλλά όχι στην Α1, μετά τα όσα έγιναν από τα μέσα της περασμένης σεζόν και έπειτα.

Για το κομμάτι της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του, μετά και την απόκτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, που δόθηκε δανεικός στον Ιωνικό Νικαίας. Με ένα παιχνίδι την εβδομάδα, η ομάδα του Πειραιά θα είναι πιο ξεκούραστη από τις άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας και αυτό είναι το μεγάλο της ατού.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του έχουν ένα στοίχημα και θέλουν να το κερδίσουν. Αυτό είναι ο Ουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Είναι ένας γκαρντ με τρομερό άλμα και μεγάλες δυνατότητες, που, όμως, στο ΝΒΑ δεν μπόρεσε να τις δείξει, αν και υπήρχαν υψηλές προσδοκίες για την περίπτωσή του. Ο προπονητής τον πιστεύει και θεωρεί ότι θα αποτελέσει μία ακόμη ανακάλυψή του, μετά από όσες έχει κάνει.

Με τον Ντέιβιντ Μπλατ ο τωρινός παίκτης του Παναθηναϊκού, Ταϊρίς Ράις, βγήκε στον αφρό, όταν μαζί κατέκτησαν με τη Μακάμπι την Ευρωλίγκα το 2014. Ο έμπειρος κόουτς ήταν εκείνος που ανέδειξε τον Ουίλ Κλάιμπερν, όταν δεν τον ήξερε σχεδόν κανείς. Τον είχε στην Νταρουσάφακα και τώρα είναι από τους πλέον πολύτιμους παίκτες της Ευρωλίγκας.

Στη σχετική λίστα ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει να προσθέσει και τον Ουέιντ Μπάλντγουιν και είναι σίγουρος ότι θα καταφέρει με τον πρώην παίκτη των Γκρίζλις και των Μπλέιζερς.

Γενικά, ο έμπειρος κόουτς είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να κάνει την έκπληξη φέτος ο Ολυμπιακός. Αναγνωρίζει τα τρία θηρία (Φενέρ, Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ), όπως και το ότι πολλές ομάδες ενισχύθηκαν τρομερά (όπως η Μπαρτσελόνα και η Αρμάνι), πιστεύει, όμως, στην ομάδα του και καθώς αναφέρθηκε υπάρχει και το ατού του ενός παιχνιδιού την εβδομάδα. Πολύ βασικό ειδικά για βεβαρημένους παίκτες, όπως ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tέλος! Mε αυτή την ομάδα συμφώνησε ο Ματέο Γκαρσία - Ανεπανάληπτο "κάζο" για Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags