Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θα παίξε η Τουρκία κόντρα στην Εθνική - Αποθέωση για το σύνολο του Σκουρτόπουλου
| 2019-08-17 17:34:00

Έτσι θα παίξε η Τουρκία κόντρα στην Εθνική - Αποθέωση για το σύνολο του Σκουρτόπουλου

Sportdog Team
Έτσι θα παίξε η Τουρκία κόντρα στην Εθνική - Αποθέωση για το σύνολο του Σκουρτόπουλου

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις; 

Εθνική Ελλάδας: Ο Ντόγκους Μπαλμπάι μίλησε στο sport-fm και αναφέρθηκε στο σημερινό φιλικό παιχνίδι της Τουρκίας με την Ελλάδα.

Τόνισε πως θα πρέπει να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για του Έλληνες παίκτες σχολιάζοντας τις πολύ καλές αποδόσεις που είχαν σε Ευρώπη και Αμερική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τούρκος γκαρντ:

Για τι μπορεί να βελτιώσει η ομάδα του στα επόμενα δύο φιλικά: 

"Στα πρώτα τέσσερα φιλικά που δώσαμε κάναμε καλή δουλειά, βελτιωθήκαμε παιχνίδι ανά παιχνίδι, αλλά στο παιχνίδι κόντρα στη Σερβία νομίζω κάναμε ένα βήμα πίσω. Δεν μοιράσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση, δεν είχαμε καλές επιστροφές στην άμυνα κι έτσι σκόραραν πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Κάναμε πολλά λάθη, δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και δυστυχώς χάσαμε. Θα παρακολουθήσουμε αυτό το παιχνίδι και θα αναλύσουμε τα λάθη μας. Ελπίζω ότι στα ματς με την Ελλάδα και την Ιταλία θα βελτιώσουμε το μπάσκετ μας" 



Για την επερχόμενη μονομαχία με την Ελλάδα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: 

"Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις απέναντι στην Ελλάδα, είναι εξαιρετική και πολύ έμπειρη ομάδα. Ο Γιάννης έκανε μία εκπληκτική σεζόν στο NBA κι άλλοι Έλληνες παίκτες τα πήγαν εξαιρετικά στην Euroleague. Θα είναι, λοιπόν, μία πολύ δύσκολη δοκιμασία για μας, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για μας παρά το ότι πρόκειται για φιλικό. Πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι εναντίον τους, να μείνουμε ενωμένοι στο παρκέ ώστε να κερδίσουμε αυτό το ματς. Ευελπιστώ ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι". 

Για τη σημασία των φιλικών τεστ κόντρα σε ομάδες που ίσως βρουν στο δρόμο τους από τη δεύτερη φάση ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου κι έπειτα: 

"Δεν το σκεφτόμαστε ιδιαίτερα προς το παρόν. Η πρώτη φάση θα είναι πολύ δύσκολη, έχουμε την Τσεχία, την Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, συνεπώς δεν θα είναι εύκολος όμιλος. Για αυτό πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι βήμα-βήμα και καλώς εχόντων θα περάσουμε στον δεύτερο γύρο για να συναντήσουμε την Ελλάδα ή όποιον άλλον μας τύχει, αλλά πρώτα πρέπει να προκριθούμε από τον πρώτο". 

Για τη νέα σεζόν με την Εφές και το ενδεχόμενο δεύτερου συνεχόμενου Φάιναλ-Φορ: 

"Οι στόχοι μας είναι πάντα υψηλοί. Πρέπει, όμως, να ξέρουμε που πατάμε, να πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Είναι πολύ νωρίς να λέμε αν θα τα καταφέρουμε ή όχι. Κρατήσαμε σχεδόν όλους τους παίκτες μας εκτός από τον Μότουμ και τον Μπιρσέν, αλλά έχουμε τον Άλεκ Πίτερς. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, με πραγματικά καλούς χαρακτήρες και σίγουρα μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο αλλά θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, ταπεινοί και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και βήμα-βήμα θα μπορέσουμε να φτάσουμε τους στόχους μας". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags