Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκινεί ο Αθηναίου - Το μήνυμα του μετά τον τραυματισμό: "Να στηρίξουμε τους μάγκες" (ΦΩΤΟ)
| 2019-08-22 16:58:00

Συγκινεί ο Αθηναίου - Το μήνυμα του μετά τον τραυματισμό: "Να στηρίξουμε τους μάγκες" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συγκινεί ο Αθηναίου - Το μήνυμα του μετά τον τραυματισμό: "Να στηρίξουμε τους μάγκες" (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι είπε ο άτυχος γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Εθνική Ελλάδας: Ο Γιάννης Αθηναίου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μετά τον τραυματισμό του στο τουρνουά Ακρόπολις και συγκινεί με τα λόγια του.

Ο άτυχος γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού και έτσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής στο Παγκόσμιο της Κίνας.

Ο ίδιος όμως θέλησε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο που του ευχήθηκε για τον τραυματισμό του:

"Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά...Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια , αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο... 

Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδέψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά, εκεί που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τις ευχές σας! Με κάνατε να νιώσω μοναδικά...Δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια , αλλά μόνο χρόνος για σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψω πιο δυνατός και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ πιο πολυ απ οτιδήποτε άλλο.. Πάμε όλοι μαζί να δώσουμε τη θετική μας ενέργεια και να στηρίξουμε αυτούς τους μάγκες που ταξιδεψαν στην Κίνα, ώστε να μας κάνουν πάλι υπερήφανους και να σηκώσουν τη σημαία μας ψηλά,εκει που ανήκει!!!Ευγνώμων για όσα ζήσαμε κ περήφανος για όλους σας!! #HELLAS #Basketball #Family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Athinaiou (@johnathi17) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags