Facebook Pixel Τι "παίζει" με Κώστα, Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο στον Παναθηναϊκό
| 2019-08-24 15:00:00

Έτσι θα πάρει ξανά Αντετοκούνμπο - Τι "παίζει" με Κώστα, περιμένει Θανάση - "Καθαρίζει" ο Δημήτρης!

του Pick n' Scroll
Έτσι θα πάρει ξανά Αντετοκούνμπο - Τι "παίζει" με Κώστα, περιμένει Θανάση - "Καθαρίζει" ο Δημήτρης!

Ατάκα που τρέλανε κόσμο. Αυτή είναι η αλήθεια. Πότε... σκάει;

Ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει πλέι-μέικερ, αλλά δεν είναι εύκολα τα πράγματα, καθώς οι επιλογές είναι ελάχιστες. 

Θα ήθελε πολύ να πάρει τον Άλεξ Αντετοκούνμπο, τον μικρό της οικογένειας, που συμμετέχει στη προετοιμασία της ομάδας, αλλά δεν μπορεί. Κι αυτό, γιατί ο Άλεξ Αντετοκούνμπο έχει δρομολογημένο το πρόγραμμά του, αφού από τη νέα χρονιά θα είναι στο κολλεγιακό πρωτάθλημα και το πανεπιστήμιο του Οχάιο.

Σε συνέντευξή του στο SDNA ο μικρός είπε ότι "αυτή τη στιγμή ο στόχος μου είναι να παίξω όσο πιο ψηλά μπορώ. Ο Παναθηναϊκός είναι σε ένα τρομερό επίπεδο. Αν το ΝΒΑ δεν ήταν εκεί που είναι, τότε γιατί όχι;".

Είναι, όμως, πολύ δύσκολο να μην καταφέρει να πάει στο ΝΒΑ. Είναι τέτοια τα προσόντα του, που είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει τον δρόμο του Γιάννη, του Θανάση και του Κώστα.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο από την πλευρά του επέστρεψε στο ΝΒΑ και θα είναι μαζί με τον αδερφό του στους Μπακς. Για δύο χρόνια είναι η συμφωνία και θα είναι όντως συναρπαστικό να βρίσκεται μαζί με τον σούπερ σταρ αδερφό του σε μία από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Δεν ξέρει κανείς πως θα εξελιχθεί η "περιπέτεια" του Θανάση στο Μιλγουόκι. Αν, όμως, δεν πετύχει και ο μεγάλος αδερφός θελήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός θα τον περιμένει με ανοιχτή την αγκαλιά του. Είναι άλλωστε πολύ χρήσιμος παίκτης, όπως δείχνει και στην Εθνική, με τη βελτίωση να είναι συνεχής, αφού δουλεύει πάρα πολύ.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει τεράστια σχέση του Παναθηναϊκού και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Γι' αυτό άλλωστε και ο Αλεξ πήγε στους "πράσινους" να κάνει προετοιμασία και όχι κάπου αλλού. Δεν ήταν τυχαίο αυτό.

Και ο Κώστας Αντετοκούνμπο να έρθει Ευρώπη, πάλι ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο. Τα γιατί τα αναφέραμε ξεκάθαρα...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε: Τρελό "δώρο" Tίγρη στον ΠΑΟ - Έτσι "φτιάχνει" τον Δώνη - "Χαμός" στη Superleague!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags