Facebook Pixel Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός "σφάζονται" για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη
| 2019-08-27 11:20:00

"Σκοτωμός" Ολυμπιακού-ΠΑΟ - Τρελαίνονται με τον παικταρά - Νέος Σπανούλης - Φήμες ότι πάει στον...

του Pick n' Scroll
"Σκοτωμός" Ολυμπιακού-ΠΑΟ - Τρελαίνονται με τον παικταρά - Νέος Σπανούλης - Φήμες ότι πάει στον...

Ποιος τους βάζει να "πλακώνονται"; Τι του έχουν πει; Πού θα πάει;

Ο Παναθηναϊκός τακτοποιεί το θέμα του τραυματισμού του Γιάννη Αθηναίου με την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη και κλείνει με αυτό τον τρόπο τις μεταγραφές του. Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του έχει ολοκληρώσει το ρόστερ του και ευρισκόμενος στο Μέτσοβο βάζει τα θεμέλια για την επόμενη χρονιά.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος προσπαθεί με την Εθνική για το καλύτερο. Ο διεθνής γκαρντ είναι χωρίς ομάδα, αλλά δεν θα αργήσει να αποκατασταθεί. Το κακό γι' αυτόν είναι ότι έφυγε από την ΑΕΚ, ενώ οι καλές θέσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είχαν κλείσει.

Δεν πρόκειται, όμως, να χαθεί. Η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο της Κίνας είναι ένα ακόμη ατού για να βρει καλή ομάδα.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός τον θέλουν ακόμη. Αλλά δεν τον θέλουν για φέτος. Τον θέλουν για του χρόνου και του το έχουν πει. Οι "αιώνιοι" δεν έχουν θέση για να τον βάλουν φέτος. Χρειάζονται, όμως, Ελληνες παίκτες και γι' αυτό του έστειλαν μήνυμα για τη σεζόν 2020-2021.

Οι Πειραιώτες είναι εκείνοι που θα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αν συνεχίσουν, ο Σπανούλης θα είναι 38 στα 39 και ο Πρίντεζης 35 στα 36. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο οι Ερυθρόλευκοι πήραν τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Κάποιοι λένε ότι ίσως τον πάρουν τον Λαρεντζάκη από φέτος τελικά οι Πειραιώτες. Δεν φαίνεται, όμως, η λογική να συμβαδίζει με αυτή την άποψη, καθώς η ομάδα του Μπλατ είναι γεμάτη σε όλες τις θέσεις. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags