Facebook Pixel ΑΕΚ: Έκλεισε το ρόστερ λέει ο Παπαθεοδώρου
| 2019-08-30 19:11:00

Ατάκα Παπαθεοδώρου για μεταγραφές – Αυτό θέλει να χτίσει στην ΑΕΚ

Sportdog Team
Ατάκα Παπαθεοδώρου για μεταγραφές – Αυτό θέλει να χτίσει στην ΑΕΚ

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την προετοιμασία της Ένωσης και τις προοπτικές ενίχυσης.

ΑΕΚ: Έκλεισε το ρόστερ λέει ο Παπαθεοδώρου

Μικρές πιθανότητες περαιτέρω ενίσχυσης της ΑΕΚ έδωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο προπονητής της Ένωσης ανέλυσε τα σχέδιά του για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου που θα διεκδικεί τη νίκη σε κάθε γήπεδο που θα αγωνίζεται. Παράλληλα, ο τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε πως πρωταρχικό του μέλημα είναι να γίνει η ΑΕΚ... ομάδα καθώς έχει νέο προπονητή αλλά και πολλούς νέους παίκτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου:

«Βρισκόμαστε μαζί για δεύτερη εβδομάδα. Δουλεύουμε αυτή την εβδομάδα το βασικό κομμάτι, πρέπει να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Υπάρχει διάθεση και ενέργεια από όλους, το περιβάλλον είναι ιδανικό και προχωράμει όλοι μαζί», είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Για τις μεταγραφές και αν έχει κλείσει το ρόστερ: «Tο ρόστερ κατά μεγάλο ποσοστό έχει κλείσει. Αν δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο θα προχωρήσουμε ως έχει».

Για το τι θέλει να δουλέψει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας: «Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Υπάρχουν εννέα καινούργια πρόσωπα στην ομάδα, νέος προπονητής και χρειάζονται πολλές ώρες και δουλειά για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θέλουμε. Πρέπει να είμαστε γρήγοροι σε άμυνα και επίθεση και να δημιουργήσουμε μια ομάδα που σε κάθε γήπεδο θα διεκδικεί νίκες».

Για το αν αυτοί οι παίκτες ήταν οι πρώτες του επιλογές: «Οι σκέψεις που έχει κάθε προπονητής είναι πολλές. Κάποιες καταστάσεις μπορούν να σου αλλάξουν το σκεπτικό. Οι βασικές μας επιλογές αποκτήθηκαν, υπήρχαν κάποια απρόοπτα που άλλαξαν τις σκέψεις μας. Πρέπει να τους κάνουμε όλους μαζί, να λειτουργούμε όλοι μαζί, με τον ίδιο τρόπο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags