Facebook Pixel Τρελές «μπηχτές» Αγγελόπουλου: «Θα αποχωρούσε ο Ολυμπιακός αν έχανε τη θέση στην Ευρωλίγκα;»
| 2019-08-31 10:02:00

Τρελές «μπηχτές» Αγγελόπουλου: «Θα αποχωρούσε ο Ολυμπιακός αν έχανε τη θέση στην Ευρωλίγκα;»

Sportdog Team
Τρελές «μπηχτές» Αγγελόπουλου: «Θα αποχωρούσε ο Ολυμπιακός αν έχανε τη θέση στην Ευρωλίγκα;»

Καυστικός ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος παρέθεσε δείπνο στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στην Πορταριά, στην προετοιμασία της Ένωσης και είπε πολλά και ενδιαφέροντα, μεταξύ άλλων για το στάτους της Ευρωλίγκας, αλλά και για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει στο ημίχρονο του περσινού ημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

«Θα έρθει η στιγμή που θα σκάσει. Κανένα μοντέλο κλειστής οικονομίας δεν έχει καρποφορήσει. Θα έρθει η στιγμή που θα σκάσει. Τα νερά όταν λιμνάζουν, βρομίζουν. Ξέρεις από την αρχή ποιες ομάδες θα πάνε Final Four. Αυτό στερεί το στοιχείο της έκπληξης. Ακόμα και τη νέα Γιουγκοπλάστιγκα να φτιάξεις με τον Ράτζα, τον Ντίβατς, τον Πέτροβιτς, δεν θα μπορέσεις να παίξεις στην Euroleague. Νομοτελειακά δεν θα αντέξει η Euroleague. Θα υπάρξουν εξελίξεις», ήταν τα λόγια του μεταξύ άλλων για την Ευρωλίγκα.

Για τον Ολυμπιακό και την αποχώρησή του, είπε: «Ο Ολυμπιακός θα αποχωρούσε από το πρωτάθλημα αν έχανε τη θέση στην Euroleague; Ποτέ δεν θα το έκανε».

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης φρόντισε να κάνει την πρόβλεψή του για τη νέα σεζόν: «Φέτος θεωρώ ότι θα κατακτήσουμε δύο τίτλους. Ίσως κια 3 αν παίξουμε στο Διηπειρωτικό Κύπελλο. Το σημαντικό είναι να πάμε σε τελικούς ξανά. Και αν πάμε, η ιστορία έχει δείξει πως δεν χάνουμε».

Παράλληλα, από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείψει και η αναφορά στον κόσμο της ομάδας, για τον οποίο τόνισε ότι «κάθε χρόνο έχουμε σταθερή βάση κόσμου. Από τις ανανεώσεις βλέπουμε πως όποιος έχει έρθει, κολλάει. Κάτι του αρέσει. Το ποσοστό κατόχων διαρκείας που μένουν είναι 99%. Άρα, κάτι βλέπει στην ομάδα. θα μεγαλώσει αυτό. Η Μπάμπεργκ για παράδειγμα, έχει έσοδα από εισιτήρια διαρκείας πάνω από 8 εκατομμύρια, ενώ εμείς έχουμε έσοδα 240 χιλιάδες».

Αναφορικά με το θέμα του γηπέδου ο Αγγελόπουλος τόνισε πως «υπάρχουν κάποια τεχνικά θέματα να συζητήσουμε. Είμαστε στο τελικό στάδιο. Υπάρχει μια διαδικασία που απαιτεί 30 μέρες για να παραλάβεις σωστά το γήπεδο. Ο δικός μας στόχος είναι να παίξουμε στο νέο μας γήπεδο με τον Παναθηναϊκό. Θα δούμε τι θα γίνει με τα πρωτόκολλα».

Επιπλέον, εξήγησε ότι «έχουν υπάρξει τεχνικές μελέτες που έχουν κρατήσει περίπου 6 μήνες και αφορούν το γήπεδο. Αυτό θα μετατραπεί από ένα γήπεδο πάλης σε γήπεδο μπάσκετ με led με cube που θα είναι μεγαλύτερο ακόμα και από αυτό που θα έχει το ΟΑΚΑ, ενώ έχουν γίνει μελέτες για το παρκέ. Μόλις πάρουμε την άδεια θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα βήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags