Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκαναν... πλάκα με Κουζμίνσκας και Ματσιούλις οι Λιθουανοί!
| 2019-09-01 16:46:00

Έκαναν... πλάκα με Κουζμίνσκας και Ματσιούλις οι Λιθουανοί!

Sportdog Team
Έκαναν... πλάκα με Κουζμίνσκας και Ματσιούλις οι Λιθουανοί!

Διέσυραν με 101-47 την Σενεγάλη.

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την πρεμιέρα της με την αδύναμη Σενεγάλη η Λιθουανία! 

Η ομάδα του Νταΐνιους Αντομάιτις διέλυσε με 101-47 τους Αφρικανούς και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. 

Το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής αφού από το ξεκίνημα οι Λιθουανοί μπήκαν με το πόδι στο... γκάζι, πήραν διαφορά και δεν επέτρεψαν στην Σενεγάλη όχι μόνο να φανεί ανταγωνιστική αλλά ούτε να περάσει τους πενήντα πόντους! Η ανωτερότητα της Λιέτουβα ήταν εμφανής εξ αρχής και η ομάδα του Αντομάιτις ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο με +17 (10-27), ενώ στο ημίχρονο η διαφορά είχε φτάσει τους 27 πόντους (21-48). 

Μια από τα ίδια και στην επανάληψη. Η Λιθουανία συνέχιζε να κάνει ότι θέλει στο παρκέ, μεγάλωνε την διαφορά και η Σενεγάλη έδειχνε να έχει παραδώσει... πνεύμα. Το 33-77 ήταν το σκορ της τρίτης περιόδου, ενώ η διαφορά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου έφτασε ακόμη και στους πενήντα πόντους. Μάλιστα, η διαφορά αυτή παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με την Λιθουανία να επικρατεί με 101-47 της Σενεγάλης. 

Επτά παίκτες των νικητών ολοκλήρωσαν το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κουζμίνσκας του Ολυμπιακού, ενώ οκτώ πόντους είχε ο Ματσιούλις της ΑΕΚ. 

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags