Facebook Pixel Περίπατος με φοβερό Μπελινέλι και «30άρα» για την Ιταλία!
| 2019-09-02 12:22:00

Περίπατος με φοβερό Μπελινέλι και «30άρα» για την Ιταλία!

Sportdog Team
Περίπατος με φοβερό Μπελινέλι και «30άρα» για την Ιταλία!

Εύκολη νίκη με 92-61 επί της Ανγκόλας.

Το 2/2 έκανε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας η Ιταλία, καθώς επικράτησε πολύ εύκολα της Ανγκόλας με 92-61. Η ομάδα του Σακέτι δεν δυσκολεύτηκε στην αναμέτρηση. Από την αρχή πήρε διψήφια διαφορά και κράτησε τα ηνία του σκορ μέχρι το τέλος. Οι Ιταλοί πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με τη Σερβία, με την οποία θα παίξουν για την πρωτιά του ομίλου. Στο τέλος παραλίγο να γίνει σύρραξη. Τζεντίλε και Μοράις είχαν μία αψιμαχία, με τον τελευταίο να ρίχνει κουτουλιά στον Ιταλό.

Η Ανγκόλα ξεκίνησε πολύ καλά και με δύο συνεχόμενα καλάθια του Μορέιρα (πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ) προηγήθηκε με 4-0. Η Ιταλία απάντησε άμεσα και γρήγορα πήρε τα ηνία του σκορ (8-5), παρότι ήταν αρκετά άστοχη από τη γραμμή των βολών (1/5). Ντάνιελ Χάκετ και Μάρκο Μπελινέλι είχα πάρει τα “όπλα” τους στο πρώτο δεκάλεπτο και γρήγορα πήραν διψήφια διαφορά και έκλεισαν το δεκάλεπτο μπροστά με 25-11.

Η Ανγόλα προσπάθησε να αντιδράσει στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, αλλά οι λάθος της επιλογές της δεν της επέτρεψαν να πλησιάσει στο σκορ (30-15). H Ιταλία συνέχισε να έχει τον πλήρη έλεγχο στο ματς και με δύο συνεχόμενα τρίποντα εκτόξευσε τη διαφορά στους 21 πόντους (36-15). Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι και με πρώτο σκόρερ το Μπελινέλι (11 πόντοι) οι Ιταλοί πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 44-21 υπέρ τους.

Ο περίπατος για την Ιταλία συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Σακέτι έκανε ότι ήθελε μέσα στο παρκέ και η διαφορά ξεπέρασε και τους 30 πόντους (68-36). H Ανγκόλα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο προπονητής της Ιταλίας έβαλε μέσα τη δεύτερη πεντάδα και κατάφερε να μειώσει στο τέλος της τρίτης περιόδου σε 70-42.

Το τελευταίο δεκάλεπτο όπως ήταν φυσικό είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Η Ιταλία δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει τη μεγάλη διαφορά και πήρε τελικά τη νίκη με 92-61. Στο φινάλε παραλίγο να γίνει σύρραξη. Ο Τζεντίλε είχε μία αψιμαχία με τον Μοράις, με τον τελευταίο να ρίχνει κουτουλιά στον Ιταλό! Οι διαιτητές απέβαλλαν και τους δύο παίκτες.

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 44-21, 70-42, 92-61

Πηγή: ebasket.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags