Facebook Pixel Δεύτερη νίκη για την Αργεντινή με τον αγέραστο Σκόλα να κάνει... όργια!
| 2019-09-02 13:42:00

Δεύτερη νίκη για την Αργεντινή με τον αγέραστο Σκόλα να κάνει... όργια!

Sportdog Team
Δεύτερη νίκη για την Αργεντινή με τον αγέραστο Σκόλα να κάνει... όργια!

Νίκη με 94-81 επί της Νιγηρίας για τους "γκαούτσος".

 

Συναρπαστικό ματς, με καλό μπάσκετ, αρκετό... ξύλο και ένα λαμπερό αστέρι στην δύση του: Ο Λουίς Σκόλα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Αργεντινής με τη Νιγηρία και αφού έγραψε ιστορία με ρεκόρ στο Παγκόσμιο, έφερε ουσιαστικά τη νίκη στην ομάδα του (94-81), με την οποία ήρθε και η πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά!

Ο 39χρονος ψηλός σημείωσε νταμπλ νταμπλ με 23 πόντους -10 ριμπάουντ και κυριάρχησε στην δεύτερη νίκη της Αργεντινής σε ισάριθμα ματς. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Πατρίσιο Γκαρίνο (17 πόντοι, 7 ριμπάουντ), έδωσαν βοήθειες οι Φακούντο Καμπάτσο (11 πόντοι, 8 ασίστ), Νίκολας Λαπροβίτολα (11 πόντοι, 6 ασίστ) και Γκάμπριελ Ντεκ (10 πόντοι, 5 ριμπάουντ). Από τους ηττημένους, που βρίσκονται πλέον με το 1,5 πόδι εκτός τελικής δυάδας στον όμιλο, πάλεψε ο Τζος Οκότζι με 18 πόντους.  

Δύο... πρόσωπα είχε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Η αρχή είχε την υπογραφή της Αργεντινής, η οποία μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απέκτησε προβάδισμα εννιά πόντων (19-28) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Οι Νιγηριανοί ανέβασαν στην συνέχεια την αποδοσή τους και ισορρόπησαν το ματς, σε σημείο που οι δύο ομάδες μπήκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα στο 43-43.

Από εκεί και πέρα όμως μίλησε η... εμπειρία: Η Αργεντινή στόχευσε στον καταπληκτικό Σκόλα, Λαπροβίτολα, Γκαρίνο, Καμπάτσο και Ντεκ έκαναν το κομμάτι τους και οι Λατινοαμερικάνοι ανέβασαν «στροφές» στο δεύτερο μέρος, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με διαφορά 11 πόντων (61-72). Τα επόμενα λεπτά δεν έκρυβαν κάποια έκπληξη και παρά την μεγάλη προσπάθεια των Νιγηριανών, η Αργεντινή έφτασε στη νίκη που της έδωσε αυτόματα και την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Δεκάλεπτα: 17-28, 43-43, 61-72, 81-94

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags