Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα κάνει το "μπαμ" ο Δημήτρης - Έτσι "φτιάχνει" τον Πεδουλάκη - Αυτός προβάρει τα πράσινα!
| 2019-09-02 14:51:00

Θα κάνει το "μπαμ" ο Δημήτρης - Έτσι "φτιάχνει" τον Πεδουλάκη - Αυτός προβάρει τα πράσινα!

του Pick n' Scroll
Θα κάνει το "μπαμ" ο Δημήτρης - Έτσι "φτιάχνει" τον Πεδουλάκη - Αυτός προβάρει τα πράσινα!

Σκάει μεταγραφή στον Εξάστερο. Deal κόντρα σε όλα. 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από σήμερα στην Πορταριά του Πηλίου, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν έχει στην διάθεσή του τον Τζίμερ Φριντέτ και τους διεθνείς. Ο Αμερικανός άσος είναι να επιστρέψει την Τετάρτη από τις ΗΠΑ, όπου είχε πάει για προσωπική του υπόθεση και κατευθείαν θα πάει στην Πορταριά.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" δεν έχει ακόμη στη διάθεσή του και τον... Λευτέρη Μποχωρίδη. Με τον αριστερόχειρα γκαρντ έχουν συμφωνήσει οι νταμπλούχοι, δεν μπορούν, όμως, να τον πάρουν ακόμα. Κι αυτό γιατί ο παίκτης είναι στα "μαχαίρια" με τον Αρη. Και κυρίως είναι δεσμευμένος με τους Θεσσαλονικείς και γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί άκρη και να μείνει ελεύθερος.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν θέλει με τίποτα να μείνει στον Άρη. Θέλει με τα χίλια να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και γι' αυτό τον λόγο δεν κατεβαίνει και στις προπονήσεις με τους "κιτρινόμαυρους".

Τι θα γίνει ακριβώς, κανείς δεν ξέρει. Η λογική, όμως, λέει ότι θα βρεθεί η άκρη και ο παίκτης θα πάει στον Παναθηναϊκό. Είναι λογικό ο Άρης να μην πρέπει να κρατήσει έναν παίκτη, που από την πλευρά του δεν επιθυμεί να μείνει. Και κυρίως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν θα θέλει να προσθέσει ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα στις πλάτες του, αφού χρωστάει χρήματα στον παίκτη, χρωστάει και σε ένα σωρό κόσμο ακόμη.

Ο Παναθηναϊκός δεν αγχώνεται και είναι σίγουρος ότι θα πάρει τον παίκτη. Αν δεν τα καταφέρει (που είναι απίθανο), πάλι για κάποιον Ελληνα θα πάει. Αποκλείεται να πάρει έναν ακόμη ξένο, αφού κάτι τέτοιο δεν ωφελεί από καμία πλευρά... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο αυτό που ετοιμάζουν οι Παναθηναϊκοί - Θα... τρελάνουν τελείως τον Γιαννακόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags