Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Βραζιλία: "Ο Γκαρσία κλώτσησε τον κ@λο του Γιάννη - Ξέραμε πως θα τον σταματήσουμε, τον Σλούκα φοβόμασταν"
| 2019-09-03 18:23:00

"Ο Γκαρσία κλώτσησε τον κ@λο του Γιάννη - Ξέραμε πως θα τον σταματήσουμε, τον Σλούκα φοβόμασταν"

Sportdog Team
"Ο Γκαρσία κλώτσησε τον κ@λο του Γιάννη - Ξέραμε πως θα τον σταματήσουμε, τον Σλούκα φοβόμασταν"

Απίστευτες δηλώσεις από τον προπονητή της Βραζιλίας.

Εθνική Ελλάδας - Βραζιλία: Τη μεγάλη σημασία που έχει για τη Βραζιλία η νίκη επί της Ελλάδας τόνισε ο Άτσο Πέτροβιτς, ο οποίος πέταξε αρκετά... καρφιά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Είναι ένα ιστορικό ματς για τη Βραζιλία. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα δεν είναι στη διεθνή σκηνή όπως έπαιξε τώρα. Δεν είχε μεγάλες επιτυχίες, αλλά σήμερα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και ήμασταν έτοιμοι», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός της Βραζιλίας και συνέχισε: «Στο πρώτο ημίχρονο και στο πρώτο ροτέισον τα πράγματα δεν πήγαν καλά και φτάσαμε στο -17. Μειώσαμε στους δέκα, κάναμε κάποιες προσαρμογές στο ημίχρονο και πήγαμε με 5-6 παίκτες το πολύ, καθώς θεωρούσα πως είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Αρχίσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο και μόνο με δύο μεγάλα λάθη στο τέλος η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει».

Για το φάουλ στον Σλούκα είπε: «Ο Ντίντι έκανε ένα λάθος με το φάουλ στον Σλούκα, αλλά όλη η ομάδα τον στηρίζει. Είναι νεαρός και μαθαίνει ακόμη, τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Όμως όλος ο κόσμος είδε ότι η Βραζιλία κέρδισε δίκαια».

Για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σχολίασε: «Ήξερα πώς θα σταματήσουμε τον Αντετοκούνμπο. Είχαμε σταματήσει τον Αντετοκούνμπο και το 2016 με τον ίδιο τρόπο στο Προολυμπιακό Τουρνουά, γι’ αυτό έλεγα και χθες πως πιο πολύ με απασχολεί πώς θα σταματήσουμε τον Σλούκα και τον Πρίντεζη».

Όσο για τη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, γιατί είναι επαγγελματίες και παίζουν με καρδιά. Η δουλειά μας όμως αρχίζει τώρα και είναι πιο δύσκολη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για το ματς με το Μαυροβούνιο, ώστε να κερδίσουμε και να πάμε στη Σενζέν με έξι βαθμούς. Είναι μεγάλη υπόθεση για τη Βραζιλία, γιατί επιστρέφουμε στην παγκόσμια σκηνή και ελπίζω να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο Άτσο Πέτροβιτς είχε ολοκληρώσει τη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Βραζιλίας επί της Ελλάδας, όταν πετάχτηκε εν μέσω των δηλώσεων του Άντερσον Βαρεζάο και είπε μια «καυστική» ατάκα. «Έχεις από τη μία των MVP του ΝΒΑ, που είναι 25 ετών. Και ποιος τον σταμάτησε σήμερα; Ένας 40χρονος. Ο Άλεξ Γκαρσία κλώτσησε τον κ@λο του Γιάννη. Γι’ αυτό είναι ωραίο το μπάσκετ», τόνισε ο Κροάτης τεχνικός της Βραζιλίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags