Facebook Pixel "Μπαρτζώκας ή Σφαιρόπουλος στην Εθνική - Βάλε μέσα Παπαπέτρου"
| 2019-09-04 13:05:00

"Μπαρτζώκας ή Σφαιρόπουλος στην Εθνική - Βάλε μέσα Παπαπέτρου - Πού ήταν ο Μπουρούσης;"

του Γιώργου Κτενά
"Μπαρτζώκας ή Σφαιρόπουλος στην Εθνική - Βάλε μέσα Παπαπέτρου - Πού ήταν ο Μπουρούσης;"

Άγριο "χώσιμο" για Σκουρτόπουλο. Ατάκες-φωτιά στο sportdog!

Αυστηρή κριτική στην παρουσία τού Θανάση Σκουρτόπουλου στην τεχνική ηγεσία τής Εθνικής ομάδας έκανε με δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Παύλου, μετά την ήττα από τη Βραζιλία στο Παγκόσμιο.

Ο γνωστός μπασκετάνθρωπος αναφέρθηκε στους λόγους που η oμοσπονδία θα έπρεπε να είχε επιλέξει έναν άλλον προπονητή, καθώς ο Σκουρτόπουλος δεν έχει συνεχώς παιχνίδια και γι' αυτόν τον λόγο δεν είναι έτοιμος.

Αντίθετα, χαρακτήρισε μάχιμο τον Πέτροβιτς, που έβαλε ξανά στον αγώνα τους Βραζιλιάνους και τους οδήγησε στη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο Μπουρούσης ξεχάστηκε στον πάγκο στο τέλος του αγώνα.

"Εθνική με Μπαρτζώκα ή Σφαιρόπουλο"

Κύριε Παύλου, πώς είδατε την ήττα τής Εθνικής από τη Βραζιλία στο χθεσινό παιχνίδι;

"Για να φτάσω στο παιχνίδι θα πρέπει πρώτα να κατηγορήσω την ομοσπονδία και τους αυλοκολακές της. Όλες οι ομάδες έχουν πάρει ό,τι καλύτερο υπάρχει σε έμψυχο υλικό, σε προπονητές, σε όλα τα επίπεδα. Ο Σκουρτόπουλος, δηλαδή, πού έχει δουλέψει, πού ήταν προπονητής; Μαζί με τον Ελευθεριάδη, τον βοηθό του, είναι κολλητοί με τους ανθρώπους τής ομοσπονδίας και βάζουν όλους τους παρατρεχάμενους. Είναι δυνατόν με αυτούς τους παιχταράδες που έχουμε να βάζουμε αυτό το τεχνικό τιμ;". 

Πώς θα έπρεπε να είχε κινηθεί η ομοσπονδία, δηλαδή, στο θέμα τού προπονητή και του τεχνικού τιμ;

"Έχουμε παιδιά, Έλληνες, με καριέρα στην Ευρώπη, που έχουν και αίγλη ως προπονητές. Πάρε τον Μπαρτζώκα, πάρε τον Σφαιρόπουλο, πάρε ένα παιδί που να έχει δείξει τα τελευταία χρόνια δείγματα ότι έχει κάνει κάτι καλό στην καριέρα του. Υπάρχει πιο υποδεέστερη κατάσταση στους προπονητές τού τουρνουά από την ελληνική; Όλοι έχουν γνωστούς και καταξιωμένους προπονητές. Όμως, όταν δεν είσαι στον χώρο και δεν έχεις συνεχώς παιχνίδια, δεν είσαι έτοιμος. Ο Σκουρτόπουλος ήρθε ξαφνικά και εμφανίστηκε. Υπάρχουν τόσοι προπονητές που δουλεύουν σε κορυφαίες ομάδες, έχουμε και καταπληκτικούς παίκτες, θα έπρεπε να είχαμε άλλη λύση στον πάγκο".



"Λάθος με Παπαπέτρου-Μπουρούση"

Αγωνιστικά πώς είδατε το παιχνίδι με τη Βραζιλία;

"Ήταν δύο διαφορετικά ημίχρονα. Εκεί που έδειχνε η Εθνική μας να έχει καθαρίσει το παιχνίδι, οι άλλοι δεν το παράτησαν. Ήταν σκληροί, έκανε και καλό κοουτσάρισμα ο Πέτροβιτς που είναι μάχιμος, τους έβαλε ξανά στο παιχνίδι, το πίστεψαν και το καθάρισαν τελικά εκείνοι". 

Τέλος, πείτε μου ποιο θεωρείτε ότι ήταν το μεγάλο πρόβλημα της Εθνικής στο χθεσινό παιχνίδι.

"Νομίζω ότι δεν έχουμε κίνηση στην μπάλα, είμαστε στατικοί. Ήταν μεγάλο λάθος που βγήκε ο Παπαπέτρου στο τέλος του αγώνα, ο οποίος είχε πάρει τα πάνω του εκείνη την ώρα. Νομίζω ότι και τον Μπουρούση τον αδίκησε. Γιατί περίμενα να είναι στο τέλος και νομίζω ότι τον ξέχασε. Αλλά ένας προπονητής που δεν δουλεύει, δεν μπορεί να είναι έτοιμος. Και ο Σκουρτόπουλος δείχνει ότι δεν είναι έτοιμος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια ανατροπή: Αντικανονικό το διώξιμο του Καμπόκλο στη βολή του Σλούκα - Η νίκη στην Ελλάδα! (ΒΙΝΤΕΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags