Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λευτέρης Μποχωρίδης: "Όνειρο για Μποχωρίδη - Παίζει καλύτερα 2-3 - Δικαιώνει Πεδουλάκη - Θα εκπλαγούν όλοι"
Μπάσκετ
| 2019-09-08 16:37:00

"Όνειρο για Μποχωρίδη - Παίζει καλύτερα 2-3 - Δικαιώνει Πεδουλάκη - Θα εκπλαγούν όλοι"

του Γιώργου Κτενά
"Όνειρο για Μποχωρίδη - Παίζει καλύτερα 2-3 - Δικαιώνει Πεδουλάκη - Θα εκπλαγούν όλοι"

"Λάθος με Διαμαντίδη, πολύτιμο εργαλείο, εξαιρετικός αμυντικός".

Παναθηναϊκός - Λευτέρης Μποχωρίδης: Δεύτερη ευκαιρία στον Παναθηναϊκό αναζητάει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, καθώς οι Πράσινοι του είχαν δώσει για πρώτη φορά την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog ο Χρήστος Γκάλης.

Βαθύς γνώστης των θεμάτων του Άρη, ο Χ. Γκάλης ανέλυσε ποια ήταν η παρουσία του 24χρονου άσου την περασμένη αγωνιστική περίοδο, τις θέσεις στις οποίες μπορεί να αποδώσει καλύτερα, ενώ ξεκαθάρισε ότι είναι γεμάτος φιλοδοξίες και μπορεί να μας εκπλήξει όλους.

"Φαίνεται ότι είναι ανεκπλήρωτο όνειρο για τον Μποχωρίδη να επιστρέψει στην ομάδα του Παναθηναϊκού, η οποία ήταν η πρώτη που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο μπάσκετ. Δεν τα κατάφερε και φαίνεται ότι θέλει να το επιχειρήσει για δεύτερη φορά", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση στο sportdog ο Χ. Γκάλης. 



Πώς κρίνεις την παρουσία του στα παιχνίδια του Άρη την περασμένη αγωνιστική περίοδο;

"Δεν ήταν και η καλύτερη σεζόν του, δεν ήταν όμως και η χειρότερη. Κλήθηκε να αναλάβει πολλούς ρόλους στην ομάδα του Άρη, και για μερικούς εξ' αυτών δεν ήταν απόλυτα έτοιμος. Ο Μποχωρίδης αγωνιζόμενος στις θέσεις 2-3,είναι διαφορετικός παίκτης από όταν τον βλέπουμε να αγωνίζεται στη θέση 1. Τη διαφορά πρώτος διέκρινε ο Βαγγέλης Αγγέλου, στην πρώτη του θητεία στον Άρη, και γι' αυτό και απομόνωσε τον Μποχωρίδη μόνο στις θέσεις 2-3.

Πιστεύω ότι ήταν μεγάλο λάθος τού Παναθηναϊκού να τον φορτώσει με το βάρος να γίνει διάδοχος του Διαμαντίδη, καθώς ο Μποχωρίδης δείχνει ότι αδυνατεί να προσφέρει στην ομάδα από τη θέση 1. Η περσινή του χρονιά στον Άρη είναι μια μεγάλη συζήτηση. Ο Μποχωρίδης κλήθηκε για να βοηθήσει σχεδόν σε όλες τις θέσεις, λόγω των κενών που υπήρχαν στο ρόστερ της ομάδας. Δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει με επιτυχία σε όλους τους ρόλους που του ανατέθηκαν, ωστόσο στα παιχνίδια που περιορίστηκε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, ήταν από τους διακριθέντες
".

Θεωρείς ότι μπορεί να βρει χρόνο στο ροτέισον του ΠΑΟ;

"Πιστεύω ότι αν ο Αργύρης Πεδουλάκης πάρει το ρίσκο και δώσει ευκαιρίες στον Μποχωρίδη, θα δικαιωθεί. Έχει δουλέψει πολύ το σουτ του και γενικότερα στις θέσεις 2-3 μπορεί να αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο, καθώς είναι και εξαιρετικός αμυντικός. Αν τον επιφορτίσει με ευθύνες οργάνωσης του παιχνιδιού, πιστεύω ότι θα ξαναδούμε έναν Μποχωρίδη από το προηγούμενο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο να μη θεωρήσουμε τίποτα δεδομένο, είναι νεαρός αθλητής γεμάτος με φιλοδοξίες και στο υψηλό επίπεδο του Παναθηναϊκού μπορεί να δουλέψει σκληρά, να καλύψει τις αδυναμίες του και να μας εκπλήξει όλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελή ανατροπή στον ΠΑΟ - Αυτό θα είναι "μπαμ" - Τα... σκάει για Έλληνα άσο ο Αλαφούζος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags