Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Τέσσερις υποψήφιοι προπονητές - Έκπληξη με Γιαννάκη - Ξεχάστε τον Giannis
| 2019-09-10 10:27:00

Παίζουν τέσσερις κόουτς - Θα... τρελαθεί με Γιαννάκη; - Ξεχάστε τον Giannis - Ποιοι διεθνείς φεύγουν

του Pick n' Scroll
Παίζουν τέσσερις κόουτς - Θα... τρελαθεί με Γιαννάκη; - Ξεχάστε τον Giannis - Ποιοι διεθνείς φεύγουν

Ραγδαίες εξελίξεις στην Εθνική. Αλλάζουν όλα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η Εθνική Ελλάδας απέτυχε στην Κίνα, απέτυχε για μία ακόμη φορά και σιγά σιγά παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Κριτική έγινε, θα συνεχίσει να γίνεται και αυτό που περιμένουν όλοι είναι οι αποφάσεις.

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας. Πάλεψε φιλότιμα, αλλά δεν είναι γι' αυτό το επίπεδο. Και να ήθελε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος να τον κρατήσει, δεν μπορεί. Ο λόγος είναι ότι απέτυχε με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και όλοι τα έχουν βάλει μαζί του. Έστω και αν δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος.

Ο προπονητής της "γαλανόλευκης" με το που γυρίσει στην Ελλάδα θα αναλύσει στον πρόεδρο της ΕΟΚ το τι έγινε στο Παγκόσμιο και εν συνεχεία θα αποχωρήσει από τον πάγκο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομοσπονδίας θα ψάξει από κει και πέρα τη διάδοχη λύση και πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι ενόψει προολυμπιακού τουρνουά θα πάει σε προπονητή από το πάνω ράφι. Σε Σφαιρόπουλο, σε Μπαρτζώκα, σε Ιτούδη, ίσως και σε Ρικ Πιτίνο. Πολύ δύσκολα ο νέος προπονητής δεν θα είναι ένας από τους τέσσερις αυτούς. Εκτός αν... τρελαθεί ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, τα βρει με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τον επαναφέρει.

Όσον αφορά στους παίκτες, όλα τα φώτα πέφτουν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και στο αν θα δώσει το παρών σε ένα προολυμπιακό τουρνουά, που ίσως και να γίνει στην Αθήνα. Αν θα είναι παρόντας το επόμενο καλοκαίρι, δεν είναι εύκολο να ειπωθεί από τώρα. Πάντως, η τάση για τον Giannis είναι να παίζει μόνο σε Παγκόσμιο και Ολυμπιακούς Αγώνες. Ούτε σε Ευρωμπάσκετ, ούτε σε προολυμπιακά, ούτε σε "παράθυρα".

Ερωτηματικό είναι και ο Γιάννης Μπουρούσης με τον Γιώργο Πρίντεζη, που πλέον είναι 36 και 34 ετών αντίστοιχα. Ο πρώτος θέλει να συνεχίσει και μάλλον θα το κάνει. Ο δεύτερος είχε άλλα σχέδια, αλλά τώρα, που ο Ολυμπιακός θα τελειώσει το αργότερο τον Μάιο τις υποχρεώσεις του (αφού δεν θα έχει Α1), ίσως αναβάλλει την απόσυρσή του.

Από νέα πρόσωπα πρέπει να περιμένουμε τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, που επικαλέστηκε χθες στις δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός, τον Ντίνο Μήτογλου και ίσως και τον Ζακ Όγκαστ. Ίσως σταματήσει από την Εθνική και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, αλλά και να μη γίνει αυτό, είναι δύσκολο να είναι σε κλήση ξανά για μεγάλη διοργάνωση. Είναι 35 ετών, δεν είναι πρώτης γραμμής και πρέπει να δοθεί χώρος και χρόνος σε μικρότερους ηλικιακά παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σεισμός" στην Εθνική με τις δηλώσεις Σλούκα - Ατάκες-φωτιά, ποιον "κάρφωσε" - Ξέσπασμα για Γιάννη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags