Facebook Pixel Συγκλονίζει η επιστολή του Πάου Γκασόλ στην εθνική Ισπανίας!
| 2019-09-15 12:16:00

Συγκλονίζει η επιστολή του Πάου Γκασόλ στην εθνική Ισπανίας!

Sportdog Team
Συγκλονίζει η επιστολή του Πάου Γκασόλ στην εθνική Ισπανίας!

Ανατριχίλα από τα όσα γράφει ο σπουδαίος Ισπανός.

Ο Πάου Γκασόλ δεν δίνει το "παρών" στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, καθώς οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να είναι έτοιμος για την μεγάλη διοργάνωση, όμως ο σπουδαίος άσος παραμένει κοντά στους παίκτες της Εθνικής του, μέσω μιας συγκινητικής επιστολής που τους έστειλε.

Διαβάστε την επιστολή του Πάου Γκασόλ:

«Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω για όσα κάνετε. Δεν μιλώ για τα αποτελέσματα ή την σπουδαία πορεία στη διοργάνωση. Καταφέρατε κάτι ακόμη πιο δύσκολο, να κάνετε όλο τον κόσμο να αγαπά το μπάσκετ. Βλέπω τον κόσμο να απολαμβάνει το άθλημα αυτό και αυτό είναι υπέροχο.

Σας ευχαριστώ γιατί είστε παράδειγμα για το πώς πρέπει να δουλεύει μια ομάδα και αυτό αποτελεί ένα καλό πρότυπο αυτές τις εποχές. Σας ευχαριστώ που δεν τα παρατάτε ποτέ. Με κάνετε περήφανο.

Οι ΗΠΑ και η Σερβία ήταν πολύ δυνατές, με μεγάλους παίκτες, αλλά ο τελικός είναι ανάμεσα σε μας και την Αργεντινή. Ομάδες που κερδίζουν βάσει της δουλειάς, της ενότητας, της παρέας, της γενναιοδωρίας. Είναι ένα ακόμη μάθημα.

Στον τελικό έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να μεγαλώσουμε κι άλλον τον μύθο της εθνικής μας ομάδας και να γράψουμε ξανά ιστορία. Όμως για μένα, ό,τι κι αν γίνει, έχετε ήδη κερδίσει. Είστε στην καρδιά μου. Πάμε ομάδα!».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags