Facebook Pixel Τι συμβαίνει με Ουάιλι, Μπέντιλ - Δεν κάνει άλλη μεταγραφή ο Δημήτρης
| 2019-09-19 17:30:00

Κάνει... μάγκα τον Ουάιλι, τι "παίζει" με Μπέντιλ - Θέλει... Χάντερ ή Τάιους, "καθαρίζει" ο Δημήτρης

του Pick n' Scroll
Κάνει... μάγκα τον Ουάιλι, τι "παίζει" με Μπέντιλ - Θέλει... Χάντερ ή Τάιους, "καθαρίζει" ο Δημήτρης

Αυτός αλλάζει όλη την ομάδα. Ποιον "φτιάχνει". Σκάει μεταγραφή;

Ακόμη είναι νωρίς για σοβαρά συμπεράσματα. Για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για όλες τις ομάδες. Από τον Νοέμβριο θα αρχίσουν να φαίνονται κάποια πράγματα. Και ειδικά με τον Παναθηναϊκό τι να πεις, όταν δεν έχει μπει ακόμη στις προπονήσεις ο κορυφαίος του παίκτης, ο Νικ Καλάθης; Άλλη ομάδα είναι οι "πράσινοι" με τον Καλάθη και άλλη χωρίς αυτόν. Όποιον και να πάρει ο Παναθηναϊκός, ο ομογενής γκαρντ θα είναι ο πλέον κομβικός.

Μέχρι στιγμής ο Τζέικομπ Ουάιλι με τον Μπεν Μπέντιλ είναι εκείνοι που φαίνονται πιο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Δεν υπάρχει, όμως, κάποια ανησυχία στους νταμπλούχους. Είναι πολύ νωρίς ακόμη και μάλιστα οι δύο παίκτες είναι πρωτόπειροι σε αυτό το επίπεδο. Ο Ουάιλι μέχρι τώρα έχει παίξει σε μικρές ομάδες όπως και ο Μπέντιλ. Τώρα μπαίνουν στο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Και ειδικά ο Ουάιλι θα γίνει... μάγκας, όταν μπει στο παρκέ ο Καλάθης. Ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ είναι πολύ αθλητικός και θα συγκλονίσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού με τα καρφώματά του. Αυτό θα γίνει, όμως, όταν μπει ο Καλάθης και όχι τώρα. Ο Μπέντιλ από την άλλη ψάχνει να βρει τον χώρο του και τον τρόπο που θα δρα στο παρκέ. Άλλο Περιστέρι, όπου έκανε ό,τι ήθελε και άλλο Παναθηναϊκός, όπου η δουλειά του πρέπει να είναι συγκεκριμένη.

Ο κόσμος της ομάδας είναι πολύ ευχαριστημένος από τις κινήσεις που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Θα ήθελε, όμως, έναν άλλο ψηλό σε σχέση με τους υπάρχοντες. Έναν σαν τον Χάντερ, που είχε παλιά ο Ολυμπιακός ή τον Τάιους, που πήγε στην Ούνιξ Καζάν. 

Ο Γιαννακόπουλος, όμως, ήδη είχε δώσει πάρα πολλά χρήματα και δεν πήγαινε άλλο. Αν διαπιστωθεί, πάντως, πρόβλημα μέσα στη σεζόν, το αφεντικό της ΚΑΕ θα βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του και να την δει στο φάιναλ-φορ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags