Facebook Pixel Πρίντεζης: «Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί και όχι που παίζουμε μόνο Ευρωλίγκα»
| 2019-09-19 23:48:00

Δήλωση με νόημα από Πρίντεζη: «Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί και όχι που παίζουμε μόνο Ευρωλίγκα»

Sportdog Team
Δήλωση με νόημα από Πρίντεζη: «Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί και όχι που παίζουμε μόνο Ευρωλίγκα»

Όσα είπε στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων του Ολυμπιακού και τόνισε ότι η φετινή ομάδα είναι πολύ καλή και πως δεν ξέρει κατά πόσο θα βγει σε καλό ή όχι το ότι φέτος θα υπάρχουν μόνο αγώνες για την Ευρωλίγκα και όχι για την Basket League.

«Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα του Ολυμπιακού, το είπα αρκετές φορές. Είναι μια ομάδα συγκροτημένη, έχει παίκτες με ταλέντο και δείχνει πως θα τα πάει πάρα πολύ καλά. Μπορεί να βγει σε καλό, μπορεί να βγει και σε κακό που θα παίζουμε μόνο στη Euroleague. Είμαστε επαγγελματίες. Θα έχουμε περισσότερες μέρες ξεκούραση. 

Μπορεί οι μικρότεροι παίκτες να μην έχουν τη δυνατότητα να βρουν ρυθμό με τους αγώνες, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να είσαΙ συγκεντρωμένος, επαγγελματίας, να προσέχεις τη ζωή σου, να κάνεις ατομικές προπονήσεις και να βελτιωθείς. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε καλές πολλές προπονήσεις. Κάναμε μια καλή προπόνηση και παίξαμε το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Έχει επιλέξει όσο το δυνατόν περισσότερο ο κόουτς τους παίκτες για να φτιάξει καλύτερα το ρόστερ. Το σκεπτικό μας είναι να παλεύουμε κάθε ματς και να βελτιωνόμαστε», ήταν τα λόγια του άσου του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags