Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Ψήνεται" μεταγραφή στο ΣΕΦ - Αυτόν αλλάζει ο Μπλατ - Φαβορί δύο ονόματα - "Μπαμ" από ΝΒΑ
| 2019-09-21 18:28:00

"Ψήνεται" μεταγραφή στο ΣΕΦ - Αυτόν αλλάζει ο Μπλατ - Φαβορί δύο ονόματα - "Μπαμ" από ΝΒΑ

του Pick n' Scroll
"Ψήνεται" μεταγραφή στο ΣΕΦ - Αυτόν αλλάζει ο Μπλατ - Φαβορί δύο ονόματα - "Μπαμ" από ΝΒΑ

Απρόσμενη εξέλιξη στον Ολυμπιακό. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κριθεί ακόμη και οι λόγοι είναι πολλοί. Ο ένας έχει να κάνει με το ότι είναι καινούρια ομάδα. Αρκετά νέα πρόσωπα έχουν μπει στο ρόστερ του. Παράλληλα, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν υπολογίζει ακόμη στους Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ. Ο πρώτος ήταν μέχρι πρότινος στην εθνική Σερβίας, ο Βούλγαρος είναι στο στάδιο της αποθεραπείας.

Συν τοις άλλοις, στη λίστα μπήκε και το όνομα του Ουέιντ Μπόλντγουϊν, που δεν έχει εμφανιστεί στα τελευταία παιχνίδια. Ο Αμερικάνος έχει και πρόβλημα τραυματισμού, αλλά είχε θέμα και με το στομάχι του.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι στον Ολυμπιακό σκέφτονται το ενδεχόμενο αντικατάστασής του. Ο προβληματισμός για τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ δεν είναι μικρός και ίσως ο Μπλατ κληθεί να πάρει αποφάσεις τις επόμενες μέρες.

Ο Μπόλντγουϊν ήταν και είναι σημαντικό μέρος των σχεδίων του προπονητή του Ολυμπιακού, αφού προορίζεται για βασικός πλέι-μέικερ. Αν αποφασίσει να τον αλλάξει, δεν θα δυσκολευτεί να βρει αντικαταστάτη.

Κυκλοφορούν ελεύθεροι δύο παίκτες, που έκαναν πολύ καλή χρονιά πέρυσι στην Ευρωλίγκα, ο Τόνι Ντάγκλας και ο Νόρις Κόουλς, ενώ σιγά σιγά θα μένουν ελεύθεροι αρκετοί εξαιρετικοί γκαρντ από τις ομάδες του ΝΒΑ.

Στο θέμα, λοιπόν, αντικατάστασης δεν θα έχει θέμα ο Μπλατ. Αλλά αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα στηρίξει τον Μπόλντγουϊν ή θα πάει σε γρήγορη αλλαγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "βόμβα" που ετοιμάζει ο Μαρινάκης - Κάνει τον Ολυμπιακό... Ρεάλ - Τρέλα σε όλη την Ευρώπη!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags