Facebook Pixel Πεδουλάκης: «Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε - Είναι μηχανή της ομάδας ο Καλάθης»
| 2019-09-22 20:25:00

Πεδουλάκης: «Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε - Είναι μηχανή της ομάδας ο...»

Sportdog Team
Πεδουλάκης: «Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε - Είναι μηχανή της ομάδας ο...»

Όσα είπε μετά τη νίκη επί της Φενέρ.

Στο τι άλλαξε σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Μακάμπι αναφέρθηκε μετά την νίκη επί της Φενέρ ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Αργύρης Πεδουλάκης, που αποθέωσε για άλλη μια φορά τον Νικ Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε: «Είχαμε ένα θέμα με τα τρία παιδιά που ήρθαν τώρα από την Εθνική Ομάδα. Η διαφορά που είχαμε σήμερα ήταν η ένταση που είχαμε στην άμυνα, στο ριμπάουντ, στο τρέξιμο και μπορέσαμε να σκοράρουμε πιο εύκολα. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η νοοτροπία μας, αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Το θέμα είναι ότι αυτή την εβδομάδα θα μπορέσουμε να κάνουμε όλοι μαζί προπονήσεις για να μπορούν τα παιδιά να αφομοιώσουν αυτά που θέλουμε»

Για τη σεζόν που έρχεται: «Η ομάδα καλείται μέσα από τις συνθήκες που υπάρχουν και σιγά σιγά μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις να βελτιώνεται για να είναι έτοιμη για το υψηλό επίπεδο της EuroLeague. Τα λιγότερο διάστημα που πρέπει να περάσεις για να φτάσει εκεί που θέλεις, είναι τρεις μήνες. Οι ομάδες χτίζονται, δεν μπορείς να πατήσει το κουμπί και όλοι να παίζουν σαν ένας, αλλά μετά από τρεις μήνες θα μπορούμε να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα, τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι».

Για τον Νικ Καλάθη: «Ο Νικ είναι η μηχανή της ομάδας και καλείται να παίξει μαζί με δύο καινούρια παιδιά που δεν είχε παίξει ούτε στην προπόνηση, αλλά είναι ένα παιδιά με πολύ μεγάλη ικανότητα, που είναι ηγέτης της ομάδας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags