Facebook Pixel Sportdog.gr | Αντιδράει ο Ολυμπιακός στις καταγγελίες για ΣΕΦ - "Δεν υπήρχε συμφωνία - Θα πάμε στα δικαστήρια"
| 2019-10-01 11:52:00

Αντιδράει ο Ολυμπιακός στις καταγγελίες για ΣΕΦ - "Δεν υπήρχε συμφωνία - Θα πάμε στα δικαστήρια"

Sportdog Team
Αντιδράει ο Ολυμπιακός στις καταγγελίες για ΣΕΦ - "Δεν υπήρχε συμφωνία - Θα πάμε στα δικαστήρια"

Η ανεπίσημη αντίδραση των Ερυθρόλευκων. 

Ολυμπιακός: Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στις καταγγελίες ότι υπάρχουν οφειλές προς το ΣΕΦ ύψους 500.000 ευρώ.

Οι Ερυθρόλευκοι υποστηρίζουν ότι  δεν τηρήθηκαν οι όροι της σύμβασης και από το ότι δεν έγιναν τα έργα που έπρεπε να γίνουν στο στάδιο. 

Οι όροι αυτοί περιελάμβαναν: "την αλλαγή των ηλεκτρονικών πινάκων, την αλλαγή των φώτων σε LED σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Euroleague, την εξωτερική περίφραξη, μια σειρά από έργα βελτίωσης και καθαριότητας και πολλά άλλα μικρότερα, αλλά εξίσου σοβαρά θέματα".

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός τονίζει ότι αυτά τα ζητήματα δημιούργησαν προβλήματα και διαφυγόντα οικονομικά έσοδα, τα οποία οι Πειραιώτες σκοπεύουν να διεκδικήσουν μέσω της δικαστικής οδού, ενώ αναφέρεται πως η διοίκηση του συλλόγου έχει καταθέσει 3-4 εκατομμύρια ευρώ για την επιδιόρθωση και την βελτίωση προβλημάτων του γηπέδου.

Τέλος υπογραμμίζουν πως: "για την περυσινή χρονιά το συμβόλαιο προέβλεπε νέα συμφωνία επί του οικονομικού η οποία ποτέ δεν έγινε οπότε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία απολύτως συμφωνία σκέλος της συνεργασία, κάτι μάλιστα το οποίο αναγραφόταν ως όρος στο προηγούμενο συμβόλαιο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags