Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή μπηχτή από πρώην Ερυθρόλευκο: "Δεν ήταν δική μας απόφαση αυτό που έγινε με Ολυμπιακό"
| 2019-10-04 12:05:00

Τρελή μπηχτή από πρώην Ερυθρόλευκο: "Δεν ήταν δική μας απόφαση αυτό που έγινε με Ολυμπιακό"

Sportdog Team
Τρελή μπηχτή από πρώην Ερυθρόλευκο: "Δεν ήταν δική μας απόφαση αυτό που έγινε με Ολυμπιακό"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις.

Ο Ζακ ΛεΝτέι ως παίκτης πλέον της Ζαλγκίρις αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν πέρσι με τον Ολυμπιακό και την απόφαση να αποχωρήσει από την Basket League.

Συγκεκριμένα τόνισε πως τον πείραξε όλο αυτό που έγινε γιατί ήθελε πολύ να παίξει και πως όταν ρώτησε τι συνέβη, οι απαντήσεις που πήρε τον μπέρδεψαν ακόμα περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε συνέντευξή του στην Λιθουανία:

"Ήταν μια τρελή κατάσταση. Με πείραξε, γιατί ήθελα πολύ να παίξω. Όμως αυτά τα πράγματα δεν είναι στο χέρι μας. Δεν ήταν δική μας η απόφαση. Όταν προσπάθησα να ρωτήσω, οι απαντήσεις με μπέρδεψαν ακόμη περισσότερο. Ήταν δύσκολο για μένα, γιατί είμαι μαχητής, δεν δίνω πολλή σημασία σε ό,τι γίνεται παρασκηνιακά. Με ενδιαφέρει να παίζω μπάσκετ και προσπαθώ να εστιάζω σε ό,τι μπορώ να ελέγξω εγώ. Έμεινα στην ομάδα όλο το χρόνο και έκανα ό,τι μου ζήτησαν. Άφησα το σώμα και την ψυχή μου εκεί. Είχα εξαιρετικές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου και με βοήθησαν πολύ. Μου έδωσαν καλά παραδείγματα για το μέλλον", ανέφερε ο Αμερικανός άσος.

"Όταν ήρθε η πρόταση από την Ζαλγκίρις μίλησα με τον Τουπάν και το πώς είναι η συνεργασία με τον Γιασικεβίτσιους. Δεν με πειράζει ένας προπονητής να είναι αυστηρός. Οι καλοί παίκτες δεν φοβούνται να τους κοουτσάρει κανένας και μπορούν να συνεργαστούν με κάθε προπονητή. Είναι υπέροχο για μένα που είμαι στην Ζαλγκίρις, μαθαίνω και γνωρίζω νέους ανθρώπους. Θέλω να διεκδικήσω τίτλους εδώ, αυτός είναι ο στόχος μου", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags