Facebook Pixel Sportdog.gr | Με το καλημέρα έσπασε τα κοντέρ ο Παππάς - Τα επιτεύγματα του με τον Παναθηναϊκό
| 2019-10-08 00:57:00

Με το καλημέρα έσπασε τα κοντέρ ο Παππάς - Τα επιτεύγματα του με τον Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Με το καλημέρα έσπασε τα κοντέρ ο Παππάς - Τα επιτεύγματα του με τον Παναθηναϊκό

Δείτε τι αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ.

Basket League: Ο Νίκος Παππάς επέστρεψε μετά τον σοβαρό τραυματισμό και ξεχωρίζει με τον Παναθηναϊκό.

Στην εύκολη νίκη κόντρα στο Λαύριο ξεχώρισε και μπήκε σε δύο διαφορετικές στατιστικές λίστες των Πράσινων.

Δείτε τι αναφέρει η λίστα του ΕΣΑΚΕ:

"Ο Νίκος Παππάς έφτασε μέσα από το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Λαύριο, σε δύο επιτεύγματα που έχουν στατιστική αξία. Μπήκε στις σχετικά μικρές, “πράσινες” λίστες των παικτών με 150 παιχνίδια και 150+ τρίποντα Πρωταθλήματος.

Ο διεθνής γκαρντ έγινε ο 13ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ που έφτασε τα 150 στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα και “έπιασε” στη 12η θέση της λίστας, τον Μίκαελ Κοχ. Παράλληλα με τα τρία τρίποντα που σημείωσε, έγινε ο 11ος που ξεπερνά τα 150 αφού  έφτασε τα 151 με την “πράσινη” φανέλα.

*Ο Παππάς, όπως και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, είχε δύο τάπες, για να ισοφαρίσει την κορυφαία φετινή επίδοση του Πρωταθλήματος. Για τον έμπειρο γκαρντ είναι μία ξεχωριστή επίδοση αφού δεν είχε τάπα μετά από 22 παιχνίδια Πρωταθλήματος. Η τελευταία φορά που σταμάτησε αντίπαλο του ήταν στο εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ της σεζόν 2017-18. Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Παππάς έκανε δύο κοψίματα.

Το είχε κάνει άλλες τρεις φορές. Ως παίκτης του Κολοσσού κόντρα στο Μαρούσι στη σεζόν 2010-11, ως παίκτης του Πανιωνίου στον πρώτο προημιτελικό των πλέι οφ του 2013 απέναντι στον Άρη και στο εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα της περιόδου 2014-15."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags