Facebook Pixel Ολυμπιακός: Εξετάζει περιπτώσεις τύπου... Πιτίνο, εάν πει "όχι" ο Μπαρτζώκας - Τι ισχύει για Πασκουάλ
| 2019-10-07 18:00:00

Αποκάλυψη: Ποιος Πασκουάλ; Θέλουν... Πιτίνο οι Αγγελόπουλοι, αν πει "όχι" ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη: Ποιος Πασκουάλ; Θέλουν... Πιτίνο οι Αγγελόπουλοι, αν πει "όχι" ο Μπαρτζώκας!

Φούντωσαν οι φήμες. "Αντιγράφουν" Παναθηναϊκό. Μόνο στο sportdog.

Ολυμπιακός: Όλο το ενδιαφέρον πλέον στην μπασκετική Ελλάδα είναι ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Ντέιβιντ Μπλατ. Η "βόμβα" της αποχώρησης του Αμερικανοισραηλινού προπονητή έσκασε χθες το απόγευμα και ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στα... κάγκελα περιμένοντας να ακούσει την επόμενη μέρα.

Προς το παρόν στο πάγκο κάθεται ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος ήταν βοηθός του Μπλατ. Ο μεγάλος στόχος, όμως, είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος τις επόμενες μέρες επιστρέφει από τις ΗΠΑ. Οι Αγγελόπουλοι θέλουν να συναντηθούν μαζί του για να του δώσουν τα ηνία της ομάδας και μαζί και δύο αλλαγές παικτών. Είναι άγνωστο τι θα απαντήσει ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος ξέρει άριστα τις δυσκολίες που έχει ειδικά το τωρινό καράβι του Ολυμπιακού.

Αν δεν προχωρήσει του Μπαρτζώκα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει ο Κεμζούρα, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, αφού τα ονόματα, που υπάρχουν στην αγορά, είναι ελάχιστα και κάποια δεν πείθουν. Όπως του Πιανιτζιάνι και του Ρέπεσα. Υπάρχει και ο Πασκουάλ, ο οποίος, όμως, περιμένει την Μπαρτσελόνα. Συν τοις άλλοις το κασέ του Ισπανού δεν είναι μικρό.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Ολυμπιακός να κινηθεί σαν τον... Παναθηναϊκό με τον Ρικ Πιτίνο, και να πάει σε Αμερικάνο προπονητή. Ηδη μάλιστα του έχουν προταθεί δύο προπονητές με θητεία στο ΝΒΑ, περιπτώσεις, τις οποίες οι Αγγελόπουλοι επεξεργάζονται και θα κοιτάξουν με μεγαλύτερο ενδιαφέρον, αν ο Μπαρτζώκας απαντήσει αρνητικά.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι Αγγελόπουλοι είναι... φιλοαμερικάνοι (όσον αφορά στο μπάσκετ) και συν τοις άλλοις γνωρίζουν ότι μόνο με ένα μεγάλο όνομα θα ηρεμήσουν τον κόσμο της ομάδας, που είναι πολύ απογοητευμένος με όσα βλέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό σενάριο για Ολυμπιακό - Αυτόν φέρνουν πίσω οι Αγγελόπουλοι - Θα "πέσει" το ΣΕΦ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags