Facebook Pixel Τρία εκατ. δολάρια για 40 ημέρες!
| 2011-09-30 12:20:00

Τρία εκατ. δολάρια για 40 ημέρες!

Τρία εκατ. δολάρια για 40 ημέρες!

Ασύλληπτο deal της Βίρτους Μπολόνια με τον μεγαλύτερο μπασκετμπολίστα του κόσμου! Ανακοίνωσε συμφωνία με τον Κόμπε Μπράιαντ για συμβόλαιο 40 ημερών έναντι 3 εκατ. δολαρίων.

Αυτό κι αν είναι "βόμβα" μεγατόνων στο παγκόσμιο μπάσκετ! Η Βίρτους Μπολόνια ανακοίνωσε προφορική συμφωνία με τον μεγάλο αστέρα του ΝΒΑ, Κόμπε Μπράιαντ!

Η είδηση αποτελεί αυτή τη στιγμή πρώτο θέμα στο επίσημο σάιτ της ιταλικής λίγκας "legabasket.it", με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας να υποστηρίζει:

"Έχουμε φτάσει σε οικονομική συμφωνία με τον Κόμπε Μπράιαντ. Το μόνο που απομένει είναι να λάβουμε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Κλαούντιο Σαμπατίνι, ο οποίος σε ιταλικό ραδιόφωνο πρόσθεσε:

"Κατά 95% πιστεύω ότι τα έχουμε καταφέρει. Υπολογίζω ότι ο Κόμπι πρέπει να βρίσκεται και πάλι στην Ιταλία, Τετάρτη ή Πέμπτη για να περάσει τις τυπικές ιατρικές εξετάσεις. Θέλω να διευκρινίσω ότι ακόμη δεν έχουμε υπογραφές, πρέπει να προετοιμάσουμε τα συμβόλαια, να τα διαβάσουμε και να τα ξαναδιαβάσουμε.

Το θετικό είναι ότι έχουμε ικανοποιήσει τον Κόμπι. Είμαι πανευτυχής. Είναι μια τεράστια επένδυση. Μια τελείως ξεχωριστή εμπειρία για την Μπολόνια ως ομάδα, ως πόλη αλλά και για όλο το ιταλικό μπάσκετ".

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για συμβόλαιο 40 ημερών (μέχρι το τέλος του lock out) με απολαβές 3 εκατ. δολαρίων!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags