Facebook Pixel ΑΕΚ: Καταιγισμός σχολίων μετά την ήττα από τον Ήφαιστο
| 2019-10-12 18:38:00

ΑΕΚτζήδικο ξέσπασμα: «Ντροπή τεραστίων διαστάσεων – Του έκλεψαν το πορτοφόλι στον πάγκο»

Sportdog Team
ΑΕΚτζήδικο ξέσπασμα: «Ντροπή τεραστίων διαστάσεων – Του έκλεψαν το πορτοφόλι στον πάγκο»

Χαμός στα σχόλια για την ήττα στη Λήμνο.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 72-68 από τον Ήφαιστο για την 3η αγωνιστική της Basket League και στην επίσημη σελίδα της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ υπάρχει καταιγισμός σχολίων.

Εκατοντάδες Ενωσίτες έστειλαν μήνυμα στη διοίκηση για την εμφάνιση στη Λήμνο. Τα περισσότερα εκ των μηνυμάτων ασκούν κριτική στον προπονητή, Ηλία Παπαθεοδώρου. Το Sportdog συγκέντρωσε τα χαρακτηριστικότερα εξ αυτών και σας τα παρουσιάζει:

1 Στα 2 ματς της μπασκετικής ΑΕΚ είναι ντέρμπι. Δεν γίνεται αυτό... πρέπει η ομάδα να μάθει να τελειώνει τα παιχνίδια και όχι να συντηρεί το προβάδισμα! Δεν χάθηκε κάτι αλλά χρειάζονται αλλαγές

Κλασική ΑΕΚ βαρέθηκα πραγματικά παίχτες δημοσίοι υπάλληλοι μόνο η δραχμές

Η σημερινή ήττα είναι ντροπή

Αν δεν μπορεις,οκ.

Όμως βάλε πωλητήριο μπας κ έρθει κανείς που μπορεί.

Αν όχι,να άνεχτουμε την κατάντια που μας πασάρεις πια.

Πρόστιμο αγγελοπουλε στην ομάδα ...πολύ αερα περνάνε κάτι ήττες τέτοιες...κοφτους το

Η σημερινή ήττα να γίνει μάθημα στο Παπαθεοδώρου αν θέλει να μείνει να συνέλθει

Με 9 ασίστ δεν κερδίζεις καμία ομάδα... Τραγικός ο σχεδιασμός στον άσσο...

Πολύ νωρίς για κριτική αλλα αυτο καταντάει αρρώστια ..αλλοι προπονητές,αλλοι παίχτες ..ίδιο αποτέλεσμα ..μια μέτρια προς κακη ομαδα που προσπαθεί να φτασει το επιπεδο της ιστορίας της αγκομαχώντας( -αδυνατώντας ...)

Έλα ρε τι αγχώνεστε. Το καλοκαίρι θα φύγουν πάλι δέκα και θα έρθουν δέκα

απτην αρχη λεγαμε να μν παρεις αυτον τον προπονητη .... τον κοιταγατε και 2 χρονια χαχαχα

ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΔΥΝΗΡΗ.

Πως σας φάνηκε ο κοουτς; Τελευταία περίοδο σκίσαμε, έτσι;;;

Ο Κακλαμανάκης γιατί έβγαλε αράχνες στον πάγκο ενώ ήταν ο 1ος μας σκόρερ;Επίσης ο Χρυσικόπουλος γιατί δεν μπήκε καθόλου στα τελευταία λεπτά;

Και μετά αναρωτιεστε γιατί ο κόσμος δεν αγκαλιάζει το μπάσκετ..που ο κόσμος της ΑΕΚ καλώς η κακώς δεν είναι μπασκετικός...και εγώ αναρωτιέμαι με τη σειρά μου...λανγκφορντ Ρέις ματσιουλις Σαντ ρος σλοτερ κτλ...ποιους πρέπει να πάρουμε για να καθαρίζουμε επιτέλους τέτοιες ομάδες;τον Τζόρνταν και τον πιπεν;

Πόσο ντρέπομαι όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τέτοιες ομάδες.Με τι δυνατότητα λέτε ότι θα πάτε final 4 κτλπ.Μικρομεσαια ομάδα έχουμε καταντήσει.

του πήρε το πορτοφόλι ο Μανωλόπουλος ..

Μήπως πρέπει να βρούμε κανονικό προπονητή τώρα που είναι νωρίς ακόμη

Μα γιατί; Αφού πήραμε προπονηταρα που θα μας κάνει σύνολο με σταθερότητα. Όχι

Δεν είναι μια δεν είναι δύο είναι πολλές φορές που η ομάδα τα τελευταία χρόνια χάνει από μικρές ομάδες ειδικά εκτός έδρας με αποκορύφωμα πέρσι που χάσαμε τη δεύτερη θεση! Βρωμάει η δουλειά γι αυτό μην περιμένετε διάρκειας και άνοδο στην εμπορικοτητα της ομάδας επειδή φέρατε δύο όνομα σε μεγάλη ηλικία! Για να έρθει ο κόσμος στο μπάσκετ θέλει θέαμα, νίκες και καλό μπάσκετ κύριοι της Καε!

Ρε παιδια γραφουμε γραφουμε!Στο μπασκετ μια μεταγραφη χρειαζεσαι για να παρεις Ευρωλίγκα ή να δεις ωραιο Μπασκετ!!ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!!!!

Μπορει καποιος να εξηγησει γιατι με παικτες τυπου ματσιουλις και λαγκφορντ δεν μπορουμε να νικησουμε ανετα τη λημνο; Η ομαδα καθε φορα π παει εκτος εδρας αγκομαχει να παρει διπλο; δλδ πιστευετε πως εκει στη διοικηση θα παμε ανετα τελικους. Ο προμηθεας εχει πιο καλη ομάδα

Κλειστεεε το Μαγαζι!!!! Ντροπηηηη

Καλησπέρα το παιχνίδι το έχασε ο παπαθεοδωρου στο 4 δεκάλεπτο κοιμήθηκε όρθιος δεν βοήθησε την ομάδα στα κρίσιμα σημεία.

Χωρίς πλάνο , χωρίς προπονητή , χωρίς προσωπικότητα

Πόσο ακόμα ρε αγγελοπουλε. Αν δεν μπορείτε να φτιάξετε μια ομάδα με σταθερότητα τι να πω, παραιτήθηκε όλοι εκεί στην ΚΑΕ. Που πας και τους βρίσκεις όλους αυτούς.

Η ομάδα οργανωτικά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ είναι ετη φωτος πίσω. Μάκη μην απορείς γτ δεν πάει κόσμος στο γήπεδο,είσαι 5η χρόνια στο τιμόνι της ΑΕΚ και χάνουμε ακόμα από Ηφαιστους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags