Facebook Pixel Τόμιτς: «Μέσα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός - Να μην παίξουμε μαζί στα play off»! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-13 12:43:00

Τόμιτς: «Μέσα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός - Να μην παίξουμε μαζί στα play off»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τόμιτς: «Μέσα στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός - Να μην παίξουμε μαζί στα play off»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς σχολίασε την απόφαση των Πειραιωτών να μην κατέβουν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Συνέντευξη στην εκπομπή της Cosmote TV, "Pick n' Roll", έδωσε ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Μίλαν Τόμιτς και μίλησε για τον Ολυμπιακό, την Ευρωλίγκα και την πορεία του στην σερβική ομάδα.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

“Είναι όλα περίεργα και διαφορετικά δεν μπορώ να εξηγήσω τα συναισθήματα μου. Ένιωσα έναν κόμπο, λέω πάω για δουλειά, πάω για παιχνίδι, ήταν πολύ περίεργο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό, που μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε αυτά τα φιλικά παιχνίδια εδώ και για την φιλοξενία”.

Για την ζωή στο Βελιγράδι: “Σίγουρα όταν είσαι από εκεί, ξέρεις την γλώσσα και την πόλη είναι πιο εύκολο για κάποιον να δουλέψει σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, Όταν είσαι στο Βελιγράδι είσαι με ένα τηλέφωνο στην Αθήνα, είναι δύο πόλεις που αποτελούν μεγάλη αγάπη για εμένα. Μοιράζομαι τηλεφωνικώς με την Αθήνα και ουσιαστικώς στο Βελιγράδι”.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: “Πρέπει πάντα στην ζωή μας, να ξεχωρίζουμε τον επαγγελματισμό από το συναίσθημα. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μέσα στην καρδιά μου, αγαπάω πολύ αυτή την ομάδα, αλλά όταν είσαι επαγγελματίας τουλάχιστον αυτό το δίωρο,πρέπει να το αφήσεις στην άκρη αυτό και να προσπαθήσεις να κάνεις την δουλειά σου, με τον καλύτερο τρόπο”.

Για τους στόχους του με τον Ερυθρό Αστέρα: “Πέρυσι κάναμε μία πολύ καλή χρονιά, στόχος μας ήταν να επιστρέψουμε στην Ευρωλίγκα, όπου οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες. Ο στόχος όπως έχω πει για φέτος, είναι να πάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να κάνουμε τον λογαριασμό στο τέλος, για το τι έχουμε κάνει καλά και να δούμε που θα φτάσουμε”.

Για το αν έχει σκεφτεί το σενάριο να παλεύει με τον Ολυμπιακό, για μία θέση στα playoffs: “Όχι δεν το έχω σκεφτεί. Δεν θέλω να τα σκέφτομαι, αλλά με τον Ολυμπιακό όχι πάντως”.

Για την απόφαση του Ολυμπιακού να αφήσει το πρωτάθλημα: “Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε την ανάλυση, γιατί όπως είπες δεν το κάνει άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα. Θα υπάρχει μεγαλύτερος χρόνος για ξεκούραση με ένα ματς την εβδομάδα, όμως από την άλλη γιατί πάντα υπάρχει η άλλη πλευρά, υπάρχουν παίκτες που έχουν συνηθίσει δύο αγώνες την εβδομάδα, άρα θέλει καλή διαχείριση και πιστεύω όλα καλά θα πάνε, για τον Ολυμπιακό. Πιστεύω με αυτόν τον τρόπο, θα τα καταφέρουν και θα έχουν ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για τον αν θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό στην Αδριατική Λίγκα και για το μέλλον της ομάδας: “Δεν μπορώ, να κάνω ανάλυση και δεν μπορώ να πω γιατί δεν είμαι μέσα στην ομάδα. Οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα, ξέρουν καλύτερη και πως αυτό που έγινε είναι για το καλό του Ολυμπιακού. Άρα δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία και ο Ολυμπιακός, θα βρει τον δρόμο του, γιατί τα έχει όλα, έχει τον κόσμο του, καλούς Προέδρους, καλή ομάδα και θέλει υπομονή”.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags