Facebook Pixel "Ο Κεμζούρα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για προπονητής στον Ολυμπιακό"
| 2019-10-13 15:24:00

Ζέρβας για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό: «Αυτός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες»

Sportdog Team
Ζέρβας για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό: «Αυτός συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες»

Τι αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος;

Στο θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή ο Κεστούτις Κεμζούρα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των Ερυθρόλευκων.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες, χωρίς αυτό να είναι οριστικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού και στη συνέχεια μίλησε για τα στοιχεία που παίζουν ρόλο για την παραμονή του Λιθουανού στην τεχνική ηγεσία της ομάδας:

«Αρχικά είναι η εικόνα, όλοι οι παίκτες τον εκτιμούν και στον έναν χρόνο που ήταν ο Ντέιβιντ Μπλατ μιλούσαν σε εκείνον περισσότερο. Είναι ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος».

Παράλληλα, ο Νίκος Ζέρβας υπογράμμισε: «Ως προπονητής είχε κάνει αρκετό θόρυβο για βοηθός, είχε αναλάβει ομάδες στη Λιθουανία και το γεγονός όλοι οι προπονητές στις διερευνητικές επαφές θέλουν πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια χρονικά και οικονομικά. Πάνω στην ανάγκη…».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Αν είναι να γίνει κάτι, θα γίνει πριν από το ματς με τη Ζενίτ. Διαφορετικά δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags