Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβουν "φωτιές" στον Ολυμπιακό πριν την Ζενίτ - Αυτή η ομάδα "αρπάζει" τον Κεμζούρα (ΦΩΤΟ)
| 2019-10-18 14:25:00

Ανάβουν "φωτιές" στον Ολυμπιακό πριν την Ζενίτ - Αυτή η ομάδα "αρπάζει" τον Κεμζούρα (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανάβουν "φωτιές" στον Ολυμπιακό πριν την Ζενίτ - Αυτή η ομάδα "αρπάζει" τον Κεμζούρα (ΦΩΤΟ)

Είδηση που θα προκαλέσει αντιδράσεις.

Ολυμπιακός: Σημερινό ρεπορτάζ από τον λιθουανικό Τύπο αναφέρει πως ο Κεστούτις Κεμζούρα βρίσκεται στα  υπόψη για την εθνική Λιθουανίας, σε περίπτωση που δεν επέλθει συμφωνία με τον Κάζις Μακσβίτις που είναι και η βασική επιλογή της ομοσπονδίας.

Οι Ερυθρόλευκοι σε λίγες ώρες αντιμετωπίζουν την Ζενίτ στο Σεφ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague και το δημοσίευμα της ιστοσελίδα "Krepsinis.net", είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει συζητήσεις.

Βέβαια στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι κίνηση για τον Λιθουανό προπονητή θα γίνει σε περίπτωση που δεν παραμείνει στον πάγκο των Πειραιωτών, καθώς ακόμη δεν έχει γίνει σαφές εάν ο Κεμζούρα συνεχίζει στο τιμόνι της ομάδας.

Συγκεκριμένα η λιθουανική ιστοσελίδα αναφέρει: "Είναι μια λογική επιλογή, ίσως και η πιο ρεαλιστική, αν δεν παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού. Το ερώτημα είναι πόσο καιρό θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς είναι άγνωστο αν θα του δοθεί χρόνος να δείξει τις ικανότητές του», αναφέρει το δημοσίευμα προσθέτοντας πως «… ο Κεμζούρα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010 και αποχώρησε το 2012 μετά την κακή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης ξέρει από Προολυμπιακά Τουρνουά, γιατί εκείνος το είχε κερδίσει το 2012 στην Βενεζουέλα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags