Facebook Pixel Ο Σταύρος Ελληνιάδης στο sportdog για Κεμζούρα, Μιλουτίνοφ, Μαυροκεφαλίδη και Ιωνικό!
| 2019-10-20 11:25:00

"Παραμονή Κεμζούρα, δύο μεταγραφές - Γκαρντ και αθλητικός για Μιλουτίνοφ - Μεγάλος ο Μαυροκεφαλίδης"

του Γιώργου Κτενά
"Παραμονή Κεμζούρα, δύο μεταγραφές - Γκαρντ και αθλητικός για Μιλουτίνοφ - Μεγάλος ο Μαυροκεφαλίδης"

Τι κάνουν οι Αγγελόπουλοι με προπονητή, μεταγραφές. Όλα εδώ...

Θετικός στην προοπτική να συνεχίσει με τον Κεμζούρα στον πάγκο του ο Ολυμπιακός είναι ο Σταύρος Ελληνιάδης, σύμφωνα με όσα σχολίασε με δηλώσεις του στο sportdog.

Ο γνωστός μπασκετάνθρωπος, με μεγάλη θητεία στον Ολυμπιακό και νυν πρόεδρος στον Ιωνικό, αναφέρθηκε ακόμα στο γεγονός ότι οι παίκτες θέλουν τον Λιθουανό προπονητή, ενώ μίλησε και για τις αλλαγές που θα μπορούσαν να γίνουν για να πάει καλύτερα η ομάδα.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Ιωνικό και τον δικό τους Κεμζούρα, τον Νίκο Βετούλα, αλλά και στην παρουσία τού Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην ομάδα.

"Πολύ καλός προπονητής ο Κεμζούρα - Έχει πολύ καλή σχέση με τους παίκτες"

"Θεωρώ ότι ο Κεμζούρα είναι πολύ καλός προπονητής, έχει δείξει δείγματα γραφής, ξεκίνησε δυνατά την καριέρα του, άσχετα αν ήρθε ως βοηθός στον Ολυμπιακό. Έχει τις δυνατότητες για να είναι πρώτος προπονητής και αυτό φάνηκε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο πρόεδρος του Ιωνικού.



Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν αποκλείεται να συνεχίσει ως το τέλος της σεζόν.

"Γνωρίζει την ομάδα καλά, ενώ θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι έχει αφομοιωθεί από την ομάδα αφού είναι η δεύτερη χρονιά του. Καμιά φορά οι άνθρωποι που είναι κοντά μας, είναι καλές λύσεις. Από ό,τι διαβάζω, μάλιστα, έχει πολύ καλή σχέση και με τους παίκτες του Ολυμπιακού, που τον θέλουν στην ομάδα".

"Ενίσχυση στις θέσεις 1 και 5 - Μεγάλος παίκτης ο Μαυροκεφαλίδης"

Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται να αλλάξει στην ομάδα;

"Θέλει χρόνο ο Ολυμπιακός, είναι καινούργια ομάδα. Χρειάζεται ενίσχυση στη θέση 1 και στη θέση 5, κάποιον αθλητικό πίσω από τον Μιλουτίνοφ. Αλλά αυτά είναι όπως βλέπουμε εμείς την ομάδα τώρα, που είμαστε απέξω. Υπάρχουν καινούργια παιδιά στα οποία πρέπει να τους δοθεί χρόνος, η ομάδα έχει πληρότητα. Αν όμως θελήσουν να αλλάξουν κάτι, θεωρώ ότι θα γίνουν κινήσεις στις θέσεις 1 και 5. Στο πρώτο δείγμα γραφής, πάντως, εναντίον της Βαλένθια, είχε καλό ρυθμό. Έπαιξε καλό μπάσκετ και έδωσε ελπίδες".



Τέλος, θέλω να μας πείτε δύο λόγια για τον Ιωνικό και την προσπάθεια που κάνετε φέτος;

"Κάναμε πολύ καλή νίκη και πολύ καλή εμφάνιση εναντίον του ΠΑΟΚ. Ο Βετούλας είναι ο δικός μας Κεμζούρα, τον ξέρουμε και μας ξέρει και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Έχουμε καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και θα βρούμε τον δρόμο μας. Θέλω να σταθώ, όμως, στον Μαυροκεφαλίδη. Είναι μεγάλος παίκτης και πιστεύω ότι δικαιώνεται ο Βαγγέλης Τσάπας που τον έφερε από πέρσι στην ομάδα. Όταν είχε έρθει και μας το είχε πει πέρσι ότι θα φέρει τον Λουκά, τον κοιτούσαμε με έκπληξη. Και ήρθε όμως και έμεινε φέτος". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Έκρηξη" Σα! Με αυτόν τον παίκτη "'άναψε" - Τι προκλητικό έκανε, του την... έπεσε εν ώρα αγώνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags