Facebook Pixel Κανένας Ολυμπιακός - Εκεί "ψήνει" να πάει ο Μπαρτζώκας - Αποκάλυψη τώρα!
| 2019-10-24 14:58:00

Κανένας Ολυμπιακός: Εκεί "ψήνει" να πάει ο Μπαρτζώκας - "Ξύλο" με Πασκουάλ - Αποκάλυψη τώρα!

του Pick n' Scroll
Κανένας Ολυμπιακός: Εκεί "ψήνει" να πάει ο Μπαρτζώκας - "Ξύλο" με Πασκουάλ - Αποκάλυψη τώρα!

Θα γίνει μεγάλη... μάχη. Είναι ομάδα Ευρωλίγκας. Μόνο στο sportdog.

Το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα αναφέρθηκε εκτενώς τις τελευταίες μέρες και συνδέθηκε με τον Ολυμπιακό και την αντικατάσταση του Ντέιβιντ Μπλατ.

Τελικώς δεν υπήρξε "γάμος" και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι δεν έγιναν ουσιαστικές επαφές ανάμεσα στους Πειραιώτες και τον έμπειρο προπονητή.

Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν συνεχίζει με τον Κεστούτις Κεμζούρα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του περιμένει να ανοίξουν ορισμένοι πάγκοι στην Ευρωλίγκα μήπως και μπορέσει να κάτσει σε κάποιον από αυτούς.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο 54χρονος προπονητής περιμένει να αδειάσει η θέση στη Βαλένθια. Η ισπανική ομάδα έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες στην Ευρωλίγκα, γενικώς η πορεία της μέχρι τώρα είναι προβληματική. Σε τέτοιο σημείο που η καρέκλα του Χάουμε Πονασρνάου να τρίζει κάτι παραπάνω από επικίνδυνα.

Η οικογένεια του Γιώργου Μπαρτζώκα μένει μόνιμα στην Ισπανία και ο Έλληνας προπονητής θα ήθελε να δουλέψει στην εν λόγω χώρα. Έχει "σημαδέψει", λοιπόν, τη Βαλένθια και περιμένει τις εξελίξεις, αφού είναι κοινό μυστικό στην Ισπανία ότι ο Χάουμε Πονσαρνάου βρίσκεται σε επικίνδυνη θέση.

Πάντως, δεν "παίζει" μόνος του γι' αυτή τη θέση. Τη θέλει και ο Τσάβι Πασκουάλ, που ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό και για τον Ερυθρό Αστέρα. Ίσως αν χάσει η Βαλένθια και από τη Μακάμπι να υπάρξουν αλλαγές όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία και ίσως τότε να δούμε ένα ντέρμπι ανάμεσα στους δύο τεχνικούς μέχρι τελικής πτώσης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βαριά τιμωρία στον Ολυμπιακό για το "ντου" - Τον... τελειώνει η Μπάγερν - Έξαλλοι στην ΠΑΕ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags