Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τέιλορ Ρότσεστι: "Ήθελα χρόνια να έρθω" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-10-28 23:30:00

Πάτησε Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ρότσεστι - Φοβερές ατάκες - "Ήθελα χρόνια να έρθω" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάτησε Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Ρότσεστι - Φοβερές ατάκες - "Ήθελα χρόνια να έρθω" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα και... τρελάθηκε!

Ολυμπιακός - Τέιλορ Ρότσεστι: Ο Αμερικανός γκαρντ προσγειώθηκε στην Ελλάδα το βράδυ της Δευτέρας και παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Ο Ρότσεστι τόνισε πως ήθελε χρόνια να έρθει στην Ελλάδα και υποστήριξε πως κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τον Ολυμπιακό παρά το κακό ξεκίνημά του στη Euroleague.

"Ήθελα εδώ και χρόνια να έρθω στην Ελλάδα. Έχω Έλληνα ατζέντη και κάθε καλοκαίρι συζητούσαμε για το πόσο υπέροχο μέρος είναι η Αθήνα και πόσο καλός είναι ο κόσμος. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ.

Συνεχίζοντας, τόνισε σχετικά με την εικόνα της ομάδας ως τώρα: "Δεν θεωρώ πως υπάρχει κανείς στην Ευρώπη που θα ξεγράψει τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως σίγουρα μπορώ να βοηθήσω με την θετική μου ενέργεια και με την ηγετικότητά μου ως πόιντ γκαρντ. Παίζω σκληρά, με πάθος και αυτό είναι το κατάλληλο μέρος με αυτούς τους φιλάθλους. Νομίζω θα ταιριάξει όλο αυτό".

Κλείνοντας, ο Ρότσεστι ανέφερε: "Είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ, όχι μόνο για τους συμπαίκτες που θα έχω μαζί μου, αλλά και για το ότι γίνομαι μέλος αυτού του οργανισμού. Ευχαριστώ τη διοίκηση, ανυπομονώ να δω τον κόσμο και την υπόλοιπη ομάδα. Θέλω να κάνω ο,τι χρειάζεται η ομάδα και να την βοηθήσω με την εμπειρία που έχω από την Euroleague". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags