Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Βόβορα για... Λαμόνικα - "Δεν του είπε τίποτα ο Πεδουλάκης"!
| 2019-10-29 21:27:00

Αποκάλυψη Βόβορα για... Λαμόνικα - "Δεν του είπε τίποτα ο Πεδουλάκης"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βόβορα για... Λαμόνικα - "Δεν του είπε τίποτα ο Πεδουλάκης"!

Γιατί δέχθηκε τεχνική ποινή ο "Άρτζι";

Παναθηναϊκός - Λουίτζι Λαμόνικα: Ο βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας, μίλησε στη Nova και εστίασε στην έλλειψη συγκέντρωσης και την κακή άμυνα του Παναθηναϊκού, που έφεραν την ήττα από τη Χίμκι.

Παράλληλα, ο Βόβορας ρωτήθηκε για την τεχνική ποινή που κατελόγισε ο Λουίτζι Λαμόνικα στον Αργύρη Πεδουλάκη στο 27' της αναμέτρησης, τονίζοντας πως ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν είπε απόλυτα τίποτα στους διαιτητές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους 103 πόντους παθητικό: «Η Χίμκι έχει εξαιρετικό επιθετικό ταλέντο. Είναι στις δυο - τρεις κορυφαίες ομάδες στα τρίποντα. Θέλαμε να το αποφύγουμε αυτό. Στο πρώτο ημίχρονο δεχθήκαμε 50 πόντους. Όμως, ήμασταν συγκεντρωμένοι, πήραμε καλές επιλογές και είχαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο μέρος πήραμε βιαστικές επιλογές στην επίθεση. Η Χίμκι βρήκε ελεύθερα σουτ και αυτοπεποίθηση. Δεχθήκαμε τρίποντα και χάσαμε τα ριμπάουντ. Δεν μπορούμε έτσι να κερδίσουμε ένα εκτός έδρας ματς. Για να κερδίσεις εκτός έδρας πρέπει να είσαι 40' συγκεντρωμένος. Εμείς δεν ήμασταν».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Κάναμε κάποιες βιαστικές επιλογές και δώσαμε στη Χίμκι ελεύθερα σουτ. Στο πρώτο μέρος είχαμε τον ρυθμό. Έβαζαν δύσκολα σουτ. Παίζαμε σωστά. Κάναμε τακτικά λάθη και στις δύο πλευρές του γηπέδου και χάναμε και τα ριμπάουντ».

Για την τεχνική ποινή του Λουίτζι Λαμόνικα στον Αργύρη Πεδουλάκη: «Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Όμως, επειδή ήμουν μπροστά, ο κόουτς δεν είπε τίποτα στους διαιτητές». 

Για τα ριμπάουντ: «Το γνωρίζαμε από πριν ότι θα είναι το Νο. 1 στοιχείο. Μιλήσαμε γι' αυτό. Είναι μια ομαδική δουλειά. Ξέραμε πως θα υπάρχει πρόβλημα, όταν παίζουμε άμυνα με αλλαγές. Έχουμε θέμα που πρέπει να λυθεί. Το συζητάμε κάθε εβδομάδα. Είναι περισσότερο στο μυαλό μας, να είμαστε πιο επιθετικοί». 

Για τη συνέχεια του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να είμαστε πιστοί για 40' στο πλάνο μας, για να κερδίζουμε στην Euroleague. Όλα τα ματς είναι δύσκολα, ειδικά εκτός έδρας. Πρέπει να διορθώσουμε τα κενά μας διαστήματα. Αν συνεχίσουμε σε αυτόν τον δρόμο θα μπορέσουμε να κάνουμε τις νίκες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags