Facebook Pixel Κέβιν Πάντερ - Ολυμπιακός: Απάντηση Πάντερ στους Έλληνες: "Μην μας υποτιμάτε, έτσι πάει ο Ολυμπιακός στο Final Four"
Μπάσκετ
| 2019-10-30 21:33:00

Απάντηση Πάντερ στους Έλληνες: "Μην μας υποτιμάτε, έτσι πάει ο Ολυμπιακός στο Final Four"

Sportdog Team
Απάντηση Πάντερ στους Έλληνες: "Μην μας υποτιμάτε, έτσι πάει ο Ολυμπιακός στο Final Four"

Στα... ύψη πλέον η ψυχολογία στον Ολυμπιακό!

Κέβιν Πάντερ - Ολυμπιακός: Μετά τον θρίαμβο στη Μόσχα ο Κέβιν Πάντερ τόνισε πως κανείς δεν πρέπει να ξεγράφει τον Ολυμπιακό και συμπλήρωσε πως οι Πειραιώτες πρέπει να συνεχίσουν έτσι στον δρόμο για τα πλέι οφ, αλλά και το Final Four.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της «NOVA»:

Για το αν περίμενε μια τέτοια νίκη επί της ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα: «Το πίστευα. Ο κόουτς μας έδειξε το σωστό πλάνο, για να πετύχουμε. Κανείς δεν είναι ανίκητος. Πολλοί πίστευαν κάτι τέτοιο. Είχα πει από την αρχή της σεζόν, μην μας υποτιμάτε. Ποτέ δεν ξέρετε».

Για τα γρήγορα συμπερασμάτα των Ελλήνων: «Δεν έχω κάτι να πω. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στα καλά και τα κακά. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Αυτό το χτίζουμε κάθε μέρα».

Για το αν αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην ευρωπαϊκή του καριέρα: «Είμαστε ακόμα στη regular season. Είναι μια τεράστια νίκη. Όμως, είναι ένα ματς κανονικής περιόδου. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι. Θα τους βρούμε ξανά στον δεύτερο γύρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για τα πλέι οφ και το Final Four».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags